Όταν έφτασε μια “ανάσα” από τον θάνατο ο Γιώργος Μαυρίδης! Η επιτυχία που κατέληξε σε… θρίλερ! (video)

O Γιώργος Μαυρίδης μετά την συμμετοχή του στην εκπομπή «World Party» με τον Σάκη Τανιμανίδη έγινε και τηλεοπτικά γνωστός, αφού το κοινό τον αγάπησε πολύ σύντομα.

Παρόλα αυτά, όταν ο ίδιος αποφάσισε να πάει στο Nomads, ο κόσμος τον αγκάλιασε περισσότερο ιδιαίτερα όταν έμαθαν τον σκοπό για τον οποίο βρέθηκε εκεί.

Ο tattoo artist παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «MYtv» και αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι στιγμής στην ζωή του.

Οι δύο πρώην κολλητοί γύρισαν όλο τον κόσμο μέσα σε 4 χρόνια, με το ταξίδι που σημάδεψε τον Γιώργο Μαυρίδη να ήταν αυτό στο Νεπάλ όταν και επιχείρησαν να ανέβουν στο Έβερεστ!

Λόγω απειρίας ήρθαν αντιμέτωποι με το altitude sickness, τη νόσο των ορειβατών, που εμφανίζεται λόγω απότομης αλλαγής υψομέτρου. Ο Γιώργος έχασε την ανάσα του και έπεσε στο έδαφος. Η φιάλη οξυγόνου σταμάτησε να λειτουργεί.

Ο ίδιος δήλωσε: «Πέφτω κάτω και προσπαθώ να καταπιώ αέρα. Η φιάλη οξυγόνου που έχουμε μαζί μας δεν λειτουργεί από δικό μας λάθος και οι επόμενες 8 ώρες είναι ίσως ό,τι πιο δύσκολο έχω ζήσει μέχρι τα 36 μου χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που φτάνω τόσο κοντά στον θάνατο και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και σας μιλάω αυτή τη στιγμή. Η περιπέτεια αυτή είναι κάτι που ίσως θα θυμάμαι για πάντα».

Πηγή: govastileto.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta