Όταν έδειξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, την έκραξαν χαρακτηρίζοντάς το Φτηνό. Η Απάντησή της; Η Καλύτερη!

Το δαχτυλίδι αρραβώνων και η βέρα είναι μια υπόσχεση που δίνουμε στο άλλο μας μισό, καθώς είναι και δημόσια ένδειξη της αγάπης και της σχέσης που μοιραζόμαστε με τον σύντροφό μας.

Μόλις ένα ζευγάρι αρραβωνιάζεται, πολλοί πλέον σπεύδουν στα κοινωνικά δίκτυα για να μοιραστούν τα ευχάριστα νέα με φίλους και οικογένεια, δείχνοντας το δαχτυλίδι και περιμένοντας από την οικογένεια να μοιραστεί την ίδια χαρά με αυτούς.

Η Rachel Pedersen ήταν μία από τις γυναίκες που δημοσίευσε στο Facebook το δαχτυλίδι της, για το οποίο ήταν περήφανη.

Η οικογένεια και οι φίλοι της, ωστόσο, φαίνεται ότι είχαν να κάνουν μόνο κριτική για το δαχτυλίδι, αναφέροντας ότι είναι μικρό και απλό.

Η Rachel αρνήθηκε να αφήσει τις κριτικές να την επηρεάσουν, και δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία του δαχτυλιδιού μαζί με ένα συνοδευτικό μήνυμα.

“Ναι, ξέρω ότι το δαχτυλίδι μου είναι φθηνό, ” παραδέχεται. “Οι φίλοι και η οικογένειά μου συχνά ρωτάνε αν θα ‘αναβαθμιστεί’…Στην τελική, δεν αντιπροσωπεύει το επίπεδο της επιτυχίας μας. Μέχρι και ένα άτομο μου είπε ‘θα μπορούσες να φοράς ένα μεγαλύτερο δαχτυλίδι για πιο σημαντικά γεγονότα, ώστε να μη νομίζουν ότι δεν είσαι επιτυχημένη.’ Μισό λεπτό…από πότε το μέγεθος και αη αξία του δαχτυλιδιού έχει γίνει ένδειξη επιτυχίας; Για μένα, το δαχτυλίδι σημαίνει πολλά περισσότερα.

Το δαχτυλίδι για μένα συμβολίζει μια ιστορία αγάπης…Μου θυμίζει πως γνώρισα τον σύζυγό μου και ερωτευτήκαμε ένα βράδυ σε ένα εστιατόριο.”

“Εργαζόταν ως καθαριστής τζαμιών, και εγώ ήμουν ανύπαντρη μητέρα. Μια εβδομάδα αργότερα, εκφράζαμε την αγάπη μας ο ένας προς τον άλλον. Δε μπορούσαμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε το μέλλον μας, ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι να κάνουμε ένα μωρό, να αγοράσουμε σπίτι και να κοιμόμαστε μαζί κάθε βράδυ.”

“Δε μπορούσαμε να περιμένουμε για το μέλλον. Και δε περιμέναμε. 13 μέρες μετά τη γνωριμία, κλεφτήκαμε. Δεν σκέφτηκα καν για το δαχτυλίδι μέχρι που ο άντρας μου μου έκανε έκπληξη πριν τη τελετή. Χάλασε τις οικονομίες του για να μου χαρίσει ένα μικρό δείγμα της αγάπης του.

Λέω μικρό γιατί ωχριά μπροστά στην μεγάλη αγάπη του, ακόμα και τώρα, μετά από χρόνια γάμου.

Και αυτό φίλοι μου είναι η επιτυχία για μένα.”

Τι πιστεύετε για το μήνυμα της Rachel; Μοιραστείτε την ιστορία της με τους φίλους σας!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta