Όλοι έπεσαν έξω! Ανατροπή στο Survivor Spoiler! Αυτή η Ομάδα Κερδίζει Τελικα!

«Αδειάζει» τον Χάρο η Σκαρώνη: «Είναι άλλος μπροστά και άλλος πίσω από τις κάμερες»

Ο Σώζων Παλαίστρος-Χάρος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα στο Survivor.

Η Εύη Σκαρώνη που αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης πήγε καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα και η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για τον Σώζωντα.

Η Εύη είπε ότι ενώ κατηγορούσε την συμπαίκτρια τους Εύη Σαλταφερίδου πως κάνει ριάλιτι, αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν που το έκανε, αφού είχε άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες και άλλη όταν δεν υπήρχαν στον χώρο.

Δείτε το video:

«Κόκκαλο» η Ντορέττα με την αποκάλυψη της Σκαρώνη για τον διαχωρισμό αντρών-γυναικών

Η Εύη Σκαρώνη αποχώρησε από το Survivor και αποκάλυψε στην Ντορέττα Παπαδημήτριου όσα έγιναν στην παραλία κατά την διάρκεια της παραμονής της.

Η παρουσιάστρια την ρώτησε εάν οι παλιοί παίκτες τους ρώτησαν για το τι συμβαίνει έξω και το πως τους βλέπει το κοινό. Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης, είπε ότι τα κορίτσια την ρώτησαν και προσπάθησε να μην τους πει πολλά και αρκέστηκε στο να μείνουν έτσι όπως και πως τα πηγαίνουν πολύ καλά. Όταν η Ντορέττα την ρώτησαν εάν τα αγόρια είχαν απορίες για έξω, αποκάλυψε πως δεν της είπαν κάτι γιατί δεν μίλαγε μαζί τους, αφού ακόμα και στην καλύβα αλλού καθόντουσαν τα αγόρια και αλλού τα κορίτσια.

Η παρουσιάστρια έμεινε «κόκκαλο» και η Εύη είπε ότι έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση δεν μπορούσε και η ίδια να είναι ο εαυτό της.

Δείτε το video:

Survivor Πανόραμα: Τι αποκάλυψε η Σκαρώνη για την λιποθυμία της Σαλταφερίδου;

Η Εύη Σαλταφερίδου λιποθύμησε στην καλύβα της παραλίας του Survivor και η Εύη Σκαρώνη αποκάλυψε τι συνέβη.

Η παίκτρια που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί μίλησε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου για το περιστατικό.

Η Εύη Σαλταφερίδου είχε χτυπήσει το χέρι της με το μαχαίρι καθώς έκοβε τις καρύδες, με αποτέλεσμα να χάνει αρκετό αίμα και όπως είπε ο γιατρός σε αυτό οφείλεται και η λιποθυμία.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Survivor Πανόραμα: Δείτε πώς θα είναι το σημερινό αγώνισμα ασυλίας

Για την ασυλία θα παλέψουνε σήμερα οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο Survivor.

Οι πρώτοι που θα “ριχτούν στη μάχη” είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος για τους Διάσημους και ο Νικόλας Αγόρου για τους Μαχητές. Ποιος από τους δυο θα κερδίσει;

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα. Στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω θα δείτε πώς θα είναι το σημερινό αγώνισμα και πώς τα πήγαν οι δυο παίκτες.

Δείτε το βίντεο.

Απίστευτη ανατροπή σήμερα καθώς είχαμε συνηθιςει τους μαχητες σε ένα Απιστευτο σερί.

Ωστόσο οι διασημοι επιστρέφουν στις νίκες

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta