Ο Τρόπος που Αγκαλιάζεις το Ταίρι σου, Αποκαλύπτει Πολλά για τα Συναισθήματά σου. Πολύ Έγκυρες Πληροφορίες!

Δεν εκφράζουν όλοι εύκολα τα συναισθήματα τους σε λέξεις, όμως σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η γλώσσα του σώματος.

Θέλετε να μάθετε τι μπορεί να μας πει για την σχέση σας η αγκαλιά του συντρόφου σας; Συνεχίστε το διάβασμα για να μάθετε περισσότερα.

1. Αγκαλιά από πίσω

Σφιχτή αγκαλιά από το πίσω δηλώνει ότι το άτομο είναι έτοιμο να σας προστατεύσει από όλες τις αντιξοότητες, αλλά και δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις. Είναι ένας πραγματικός ιππότης – μαζί του είναι απολύτως βέβαιο ότι θα αισθάνεστε ασφαλείς.

2. Αγκαλιά στη μέση

Ακόμα και αν ένας άντρας δεν έχει ομολόγησε σε σας τα συναισθήματα του, η αγκαλιά του μιλάει από μόνη της: είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σας. Στέκεται μπροστά σας χωρίς τις ασπίδες του και θέλει να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί σας. Αλλά να είστε προσεκτικοί: όπως οι άνδρες είναι συχνά πολύ ερωτεύσιμοι και άστατοι.

3. Αγκαλιά με ελαφρύ κτύπημα στην πλάτη

Αυτή η αγκαλιά είναι πιθανό να συνδέεται με μια φιλική σχέση παρά με αγάπη. Αν είστε μόνο φίλοι, το ρομάντζο είναι απίθανο να συμβεί: σας στηρίζει, σας ακούει, αλλά μη περιμένετε αμοιβαία αισθήματα. Αν αυτή την αγκαλιά προτιμά ο φίλος σας, θα πρέπει να σκεφτείτε: φαίνεται ότι σας συναντά όχι εξαιτίας της μεγάλης του αγάπης και δεν πρόκειται να ανταποδώσει.

4. Αγκαλιά και άμεσο βλέμμα στα μάτια

Αν σας αγκαλιάζει απίστευτα απαλά και ευγενικά, και σας κοιτάζει απευθείας στα μάτια μου, τότε να είστε βέβαιοι: συμβολίζει τη βαθιά σχέση μεταξύ των ανθρώπων. Σας εκτιμάει πολύ και όλα όσα συμβαίνουν με τη σχέση σας αυτή τη στιγμή, για εκείνον είναι σημαντικά και πολύτιμα. Οι σχέσεις αυτές έχουν μέλλον, και πιθανώς ευτυχισμένο.

5. Αγκαλιά «London Bridge»

Μεταξύ σας υπάρχει απόσταση και η ίδια η αγκαλιά είναι κάπως άβολη και γίνεται μόνο από ευγένεια; Φαίνεται ότι δεν χωνεύετε ο ένας τον άλλο, αλλά προσπαθούμε να κρατήσετε τα προσχήματα. Αν ένα άτομο είναι δυσάρεστο για σας, θα είναι αρκετό και ένα σκέτο νεύμα. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις: αν σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι δείτε κάποιον θείο που δεν συμπαθείτε και πολύ, αυτό το είδος αγκαλιάς θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

6. Παρατεταμένη αγκαλιά

Αυτή η αγκαλιά σίγουρα είναι γνωστή σε όλους: σας είναι απαραίτητη, όταν θα χρειάζεστε την υποστήριξη ενός αγαπημένου σας προσώπου. Χωρίς περιττά λόγια, έχει μεγάλη διάρκεια και μας ελαφραίνει την ψυχή. Αυτός ο άνθρωπος είναι πρόθυμος να βρίσκεται μαζί σας και στη θλίψη και στη χαρά, και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

7. Αγκαλιά με το ένα χέρι

Αν ο φίλος σας θέλει να σας αγκαλιάζει στον ώμο, κατά αυτόν τον τρόπο φαίνεται να σας παίρνει κάτω από το φτερό του και επιδιώκει να σας προστατεύσει από κάθε αντιξοότητα. Αν είστε μόνο φίλοι, με αυτόν τον τρόπο σας προσφέρει τη βοήθεια και την υποστήριξή του. Αν όμως έτσι αγκαλιάζει μια κοπέλα έναν άντρα (ιδιαίτερα όταν αποχαιρετάει),κατά πάσα πιθανότητα, σας βλέπει μόνο ως ένα καλό φίλο και η σχέση δεν θα γίνει ποτέ ρομαντική.

8. Αγκαλιά με τα χέρια να ψηλαφούν

Αυτός ο τύπος άντρας έχει έντονη ιδιοσυγκρασία, και δεν κρατιέται να περάσει στην επόμενη φάση της σχέσης σας. Επιπλέον θέλει να κάνει επίδειξη ότι αυτή η γυναίκα ανήκει μόνο σε αυτόν. Αν η σχέση σας έχει μόλις ξεκινήσει και εκείνος ήδη απλώνει τα χέρια του, είναι απίθανο ότι αυτό υποδηλώνει βαθιά συναισθήματα – φαίνεται ότι γι’ αυτόν όλα είναι ένα παιχνίδι. Αλλά αν είστε καιρό μαζί, τότε σε ένα τέτοιο φλερτ δεν υπάρχει τίποτα κακό, το αντίθετο μάλιστα – το πάθος εξακολουθεί να καίει και η αγάπη του είναι ακόμα ζεστή για σας.

9. Σφιχτή αγκαλιά

Αν ένας άντρας σας αγκαλιάζει σφιχτά κάθε φορά που σας βλέπει, χαϊδεύει ελαφρά την πλάτη, τότε είστε τυχεροί: φέρεται υπέροχα προς εσάς και σας λατρεύει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ ειλικρινείς και ρομαντικοί, που ονειρεύονται μια ενωμένη και ευτυχισμένη οικογένεια. Αυτοί οι άντρες γίνονται εξαιρετικοί σύζυγοι και έτσι δώστε του μεγαλύτερη σημασία.

Credit: Adme

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta