Ο Σάκης Ρουβάς πήγε με την οικογένειά του στα Λουτρά Πόζαρ και είναι ένας τρισευτυχισμένος σύζυγος και μπαμπάς

Ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε κοντά στα διάσημα Λουτρά Πόζαρ σε μια έξοδο για φαγητό μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, τα παιδιά τους και τους γονείς της Κάτιας σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής

Ο Σάκης Ρουβάς, παρά τις ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, έχει αποδείξει πολλές φορές, ότι φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.

Αυτή τη φορά ο γνωστός σούπερ σταρ βρέθηκε στο χωριό Όρμα, κοντά στα διάσημα Λουτρά Πόζαρ σε μια έξοδο για φαγητό μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, τα παιδιά τους και τους γονείς της Κάτιας σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής.

Η παρουσία του πολυαγαπημένου καλλιτέχνη δεν έμεινε απαρατήρητη και ιδιαίτερα σύντομα τα κινητά εκείνων που βρίσκονταν στο μαγαζί -και ιδίως των κοριτσιών- πήραν φωτιά, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι τον πλησίασαν και του ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

O Σάκης Ρουβάς διάλεξε να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στα Λουτρά Πόζαρ και δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιο του στα ιαματικά νερά της περιοχής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta