Ο ουρανός του Άρη! Εκπληκτική στιγμή που η λάμψη του κόκκινου πλανήτη αγγίζει την θάλασσα!!!

Εκπληκτική εικόνα δείχνει τη στιγμή που ένας φωτογράφος κατέλαβε τον πλανήτη του Άρη που αντανακλάται στον ωκεανό

Ο πλανήτης είναι πιο κοντά στη Γη και πιο φωτεινή από ό, τι από το 2003 και πρόκειται να κινηθεί ξανά

Ο Άρης βλέπει ζωηρά δίπλα στα αστέρια με την αντανάκλαση του να αιχμαλωτίζεται ως φλεγόμενη γραμμή κατά μήκος της θάλασσας στο Ρόουντ Άιλαντ

Αυτή η απίστευτη εικόνα δείχνει τη στιγμή που ένας φωτογράφος κατέλαβε τον ένδοξο πλανήτη του Άρη που αντικατοπτρίζεται σαφώς στον ωκεανό.

Ο πλανήτης είναι πιο κοντά στη Γη και πιο φωτεινή από ό, τι έχει από το 2003, γεγονός που επέτρεψε στον φωτογράφο Abdul Dremali να ξεκινήσει να πυροβολήσει το αξιοσημείωτο σουτ.

Με τον Γαλαξία να φωτίζει τον ουρανό, η φωτεινή πορτοκαλί κηλίδα του Άρη μπορεί να δει ζωντανά μαζί με τα αστέρια με την αντανάκλαση του να κατακτάται σαν μια φλογερή γραμμή στον ωκεανό.

Ο Αμπντούλ, 29 ετών, κατέλαβε την εικόνα στο Ρόουντ Άιλαντ την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στις 10 μ.μ., καθώς ο πλανήτης ανέβηκε πάνω από τον ορίζοντα.

Αργότερα αυτόν τον μήνα ο Άρης θα κινηθεί ξανά στη Γη – αλλά δεν θα φτάσει σε τέτοια επίπεδα εγγύτητας μετά από αυτό μέχρι το 2035.

Όταν πλησιάζει, προς τα τέλη Ιουλίου, ο πλανήτης θα εμφανιστεί 1,8 φορές πιο φωτεινή από τον Δία.

Ο φωτογράφος με έδρα τη Βοστώνη δήλωσε: «Είμαι ενεργός αστροφολόγος, έτσι είμαι πάντα με το νυχτερινό ουρανό.

«Ήξερα ότι υπήρξε μια ογκώδης καταιγίδα σκόνης στον Άρη, καθώς πλησιάζει την αντιπολίτευση, έτσι θα ήταν ιδιαίτερα φωτεινό στον νυχτερινό ουρανό. Είναι ο πέμπτος αγαπημένος μου πλανήτης και το φωτογραφίζω όλο το καλοκαίρι. “

Αυτή η απίστευτη εικόνα δείχνει τη στιγμή που ένας φωτογράφος κατέλαβε τον ένδοξο πλανήτη του Άρη που αντικατοπτρίζεται σαφώς στον ωκεανό

Πηγή: dailymail

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta