Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Λίντα Χάμιλτον βρέθηκαν ξανά μετά από 34 χρόνια για τα γυρίσματα του νέου «Εξολοθρευτή»

Έχει πρωταγωνιστεί ως Sarah Connor μαζί με τον Arnold Schwarzenegger στην ταινία Terminator που κυκλοφόρησε το 1984.

Η 62χρονη σήμερα Linda Hamilton, βρέθηκε ξανά με τον 71χρονο διάσημο αστέρα της περιπέτειας, 34 χρόνια αργότερα, στα γυρίσματα του Terminator 6.

Η Linda εμφανίστηκε στο Terminator 2 που κυκλοφόρησε το 1991, αλλά στην τρίτη ταινία, στο Terminator Salvation του 2009 – ακούστηκε μόνο η φωνή της. Την Τετάρτη, η Arnie μοιράστηκε μια εικόνα της με τον Schwarzenegger που τους δείχνει στην ίδια πόζα αλλά σε διαφορετικές χρονολογίες.

Ο Schwarzenegger έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Χρόνια πολλά για την αγαπημένη μου φίλη Linda Hamilton. Μία από τις αγαπημένες μου συμπρωταγωνίστριες, ένας αληθινός και θαυμάσιος άνθρωπος.Είμαι ενθουσιασμένος που είμαστε και πάλι μαζί.”

Στη νέα τους ταινία – η οποία θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2019 – θα παίζουν επίσης η Mackenzie Davis, ο Diego Boneta, ο Gabriel Luna και η Natalia Reyes.

Η πρώτη ταινία σκηνοθετήθηκε από τον James Cameron, με τον οποίο η Linda ήταν παντρεμένη από το 1997 έως το 1999. Ο James είναι τώρα παντρεμένος με το αστέρι του Τιτανικού, τη Suzy Amis, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά.

διαφορετικό

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta