Ο Άνδρας της την Έδερνε Καθημερινά, μέχρι που εμφανίστηκαν ΑΥΤΟΙ οι άνδρες!

Όπως ξέρετε, οι καταχρηστικές σχέσεις αφήνουν ψυχολογικά τραύματα που χρειάζονται μήνες, και πολλές φορές και χρόνια, για να επουλωθούν.

Και όταν μια γυναίκα ζει με ένα καταχρηστικό  άντρα, το να φύγει από αυτή τη κατάσταση μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αγχωτικό. Πρέπει να πάρει τα παιδιά, να μαζέψει τα πράγματά τους, να βρει ένα σπίτι και να πληρώσει για τη μετακόμιση. Και μόνο αυτά μπορούν να αποτρέψουν τα άτομα να φύγουν από τους βασανιστές τους.

Αλλά μια εταιρεία μεταφορών που βρίσκεται στη Καλιφόρνια, προχώρησε στη παροχή βοήθειας για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Η εταιρεία Meathead Movers προσφέρει στα θύματα μία εντελώς δωρεάν μετακόμιση!

Η πρωτοπόρος εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1997 από φοιτητές γυμναστικής ακαδημίας, πρόσφατα συνεργάστηκαν με μη κυβερνητική οργάνωση για πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας Good Shepherd, για να βοηθήσουν αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν καταχρηστικές καταστάσεις, βοηθώντας τους να μετακομίσουν χωρίς καμία χρέωση.

“Όχι μόνο αυτές οι υπηρεσίες βοηθούν τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας αλλά έχει άμεσο αντίκτυπο στους υπαλλήλους της Meathead — αποτελείται κυρίως από νεαρούς άντρες που πιστεύουν ότι οι πραγματικοί άντρες δεν χτυπούν τις γυναίκες, οι πραγματικοί άντρες βοηθούν όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια.”

“Είναι αδιανόητο να σκεφτούμε ότι μια γυναίκα και τα παιδιά της να προσπαθούν να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φύγουν γρήγορα πριν ο θύτης γυρίσει σπίτι,” δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ποια είναι η γνώμη σας για την πολιτική της εταιρείας; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για αυτή την αλτρουιστική εταιρεία στα σχόλια που ακολουθούν!  

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta