Νόμιζε πως της ήταν Πιστός. Όταν τον Παρακολούθησε όταν όμως ανακάλυψε τα “Περίεργα” Γούστα του ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να το πιστέψει..

Αυτή είναι η στιγμή που μία γυναίκα χρησιμοποιεί μία κρυφή κάμερα για να τεστάρει την αφοσίωση του αγοριού της αφού έστειλε μια άλλη γυναίκα να του πιάσει κουβέντα.

Η καχύποπτη γυναίκα ζήτησε την βοήθεια του καναλιού “To Catch a Cheater” του YouTube για να δει αν το αγόρι της θα της ήταν πιστό ή όχι. Ξεκινάει με μία νεαρή γυναίκα να πλησιάζει το αγόρι της, Steve, και τον ρωτάει αν μπορεί να κάτσει μαζί του.

Ο Steve την ρωτάει τι της αρέσει στο φαγητό της και εκείνη απαντάει “μου αρέσει το λουκάνικο.”

Μετά της λέει πως το φόρεμά της είναι ωραίο ενώ εκείνη τον ρωτάει αν καπνίζει μαριχουάνα και προς έκπληξη της κοπέλας του απαντάει ‘ναι’.

Τότε, η γυναίκα του είπε ότι μπορούσαν αν ήθελε κάποια φορά να πάνε στο διαμέρισμά της για να καπνίσουν μαριχουάνα.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Ο Steve είπε: “Μπορώ να έχω τον αριθμό σου τότε;”

Ο ‘άπιστος’ άντρας τότε την ρώτησε τι έκανε για δουλειά – που αποδείχτηκε πως ήταν τηλεφωνικό σεχ. Του πρότεινε ένα δωρεάν δείγμα της δουλειά της και είπε: “Πώς είσαι Steve; Έχω ανάγκη να την βάλεις μέσα – την πιστωτική σου.”

Αντάλλαξαν νούμερα και η νεαρή γυναίκα του πρότεινε να κάνουν ‘τηλεφωνικό σεχ χωρίς το τηλέφωνο.’ Στο μεταξύ, η κοπέλα του φαίνεται να είναι πολύ πιεσμένη και έτοιμη να δακρύσει.

Ειδικά όταν αρνήθηκε πως έχει κοπέλα, ήταν σίγουρο πως είχε αποτύχει στην δοκιμασία. Τελικά, η νεαρή γυναίκα του έδωσε ένα φιλί στα χείλια και έφυγε.

Τότε, η σοκαρισμένη κοπέλα του ανακοίνωσε πως ήθελε να χωρίσει αμέσως. Τον πήρε αμέσως τηλέφωνο και τον ρώτησε πότε ξεκίνησε να καπνίζει μαριχουάνα. Εκείνος φάνηκε να μην την καταλαβαίνει, αλλά εκείνη του εξήγησε πως είχε δει το βίντεο στο οποίο φλέρταρε.

“Ήξερα ότι δεν μπορούσα να σε εμπιστευτώ. Τελειώσαμε.”

Πηγή: hornet.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta