Νέος, Μεθυσμένος, Αγοράζει Ένα Άλογο Και Το Ανακαλύπτει Την Άλλη Μέρα: «Η Μητέρα Μου Ήθελε Να Με Σκοτώσει»

Ο νεαρός άνδρας ανέφερε ότι θυμόταν την αγορά μόνο την επόμενη μέρα, όταν κλήθηκε να πληρώσει την προσφορά άνω των 500 R$.

Ο νεαρός έπρεπε να δημιουργήσει ένα crowdfunding για να πληρώσει το ποσό που έδωσε στο άλογο και στη συνέχεια πούλησε το ζώο .

Τον περασμένο μήνα, ο 24χρονος Ντιόγκο Ματσάντο έμπλεξε σε μια ιστορία που άξιζε τον κινηματογράφο, που αφορούσε μια δημοπρασία, ένα άλογο και πολύ ποτό! Σε μια βραδιά διασκέδασης με φίλους, στον Δουράδο (ΜΣ), ο νεαρός που ήταν μεθυσμένος κατέληξε να αγοράσει, παρορμητικά, ένα άλογο σε δημοπρασία.

Σύμφωνα με τον Diogo, στο g1, ήταν στο σπίτι όταν φίλοι του τον έβαλαν σε μια διαδικτυακή ομάδα δημοπρασίας. “Θυμάμαι ότι ένα άτομο πρόσφερε 100 R$ σε ένα άλογο, σκέφτηκα ότι ήταν πολύ φθηνό και άρχισα να προσφέρω περισσότερα.” Στο τέλος της διαπραγμάτευσης, ο Ντιόγκο αγόρασε το ζώο για 520 R$.

Επιπλέον, μετά την αγορά, ο νεαρός που είπε ότι δεν ήταν νηφάλιος, βγήκε ακόμα με φίλους. Μόλις την επόμενη μέρα, ο Ντιόγκο συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, όταν ξύπνησε με μηνύματα από ανθρώπους που ρωτούσαν για πληρωμή και πότε θα έπαιρνε το άλογο .

«Δεν ξέρω πώς να φροντίσω ένα σκύλο , πώς θα φροντίσω ένα άλογο;», είπε. «Ήμουν σε σοκ και η μητέρα μου ήθελε να με σκοτώσει, δεν θυμόμουν πολλά».

Και τώρα?

Επιπλέον, σύμφωνα με τον νεαρό, μέρες νωρίτερα είχε πει στη μητέρα του ότι ήθελε ένα σκυλί Golden Retriever . Ωστόσο, είπε ότι δεν υπήρχε χώρος για κατοικίδιο στο σπίτι. «Έτσι πήγα εκεί και αγόρασα ένα άλογο», είπε ο Ντιόγκο.

Πάνω απ’ όλα, ο νεαρός δεν ήξερε ακόμα πώς να αγοράσει το ζώο. Σύμφωνα με τον ίδιο, το άλογο βρισκόταν στο Novo Horizonte de Sul, περίπου 140 χλμ. από το Dourados. «Νόμιζα ότι ήταν απλώς θέμα να το βάλεις στο κάρο και να φύγεις, αλλά χρειάζεσαι ένα έγγραφο και η μεταφορά ήταν πιο ακριβή από το άλογο», εξήγησε.

Ευτυχώς, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών, ο Diogo δημιούργησε ένα crowdfunding για να πληρώσει τα 520 R$ για το άλογο. Τότε ο νεαρός κατάφερε να πουλήσει ξανά το ζώο, για 320 R$. «Ήμουν ήρεμος μόνο όταν πουλήθηκε το άλογο, η μητέρα μου ήθελε να με σκοτώσει. Πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν», είπε.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta