Ναρκώθηκε εκείνος: Μπάρμαν βλέπει άνδρα να ρίχνει χάπι βιασμού σε ανυποψίαστη κοπέλα και τους αλλάζει τα ποτήρια

Το έχουμε ξαναπεί δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπα, ένας μπάρμπαν ήρωας έσωσε μια ανυποψίαστη κοπέλα όταν πήγαν να την ναρκώσουν με στόχο να την βιάσουν

Τι συνέβη στο μπαρ

Η ιστορία του μπάρμαν παρουσιάστηκε σε ένα νήμα με τίτλο: «Εκπληκτικές στιγμές όπου απλοί άνθρωποι απέτρεψαν τη σεξουαλική επίθεση»

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται καλύτερα σε ποτήρι ουίσκι, σύμφωνα με έναν μπάρμαν, ο οποίος φαίνεται να έσωσε ανυποψίαστο θύμα από το να πέσει θύμα βιασμού.

Μια τρομερή ιστορία εμφανίστηκε στο Whisper, σύμφωνα με την οποία ένας νεαρός μπάρμαν αποκάλυψε ότι είδε έναν άντρα να ρίχνει χάπι βιασμού σε διπλανή κοπέλα και τον εκδικήθηκε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η ανάρτηση του μπάρμαν

Συγκεκριμένα, έγραψε στη πλατφόρμα: «Είμαι μπάρμαν. Χθες το βράδυ είδα έναν τύπο να ναρκώνει το ποτό μιας κοπέλας. Όταν εκείνος δεν κοιτούσε, άλλαξα τα ποτά και μετά παρακολούθησα τον τύπο να ναρκώνει τον εαυτό του».

Καθώς ο ιστότοπος υποβολής δηλώσεων Whisper είναι ανώνυμος, δεν έχουμε τρόπο να επιβεβαιώσουμε τον απολογισμό του μπάρμαν, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι έσωσε μια γυναίκα από μια πιθανή επίθεση.

Η ιστορία του μπάρμαν παρουσιάστηκε σε ένα νήμα με τίτλο: «Εκπληκτικές στιγμές όπου απλοί άνθρωποι απέτρεψαν τη σεξουαλική επίθεση. Να θυμάσαι: δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπες.»

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta