Μπάνιο και κουζίνα στο ίδιο δωμάτιο: Θεούλης νοικιάζει διαμέρισμα μινιατούρα με 525 δολάρια τον μήνα και τα σχόλια παίρνουν φωτιά

Ούτε στην Ελλάδα δεν θα βλέπαμε μια τέτοια αγγελία, ένα τέτοιο σπίτι παρότι έχει ξεφύγει πέρα από κάθε διαχείριση το πρόβλημα της ενοικίασης ενός σπιτιού στη χώρα μας. Στην Αμερική στη περιοχή Σεντ Λούις το διαμέρισμα διαθέτει κουζίνα και μπάνιο μέσα στο ίδιο δωμάτιο.

Πώς προέκυψε η αρχιτεκτονική του σπιτιού

Η ασυνήθιστη αρχιτεκτονική επιλογή, όπου η τουαλέτα, η μπανιέρα, ο φούρνος και ο νεροχύτης βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, έχει δεχθεί έντονη κριτική.

Πόσο κοστίζει το ενοίκιο του σπιτιού

Το ενοίκιο είναι 525 δολάρια τον μήνα εμφανίστηκαν σε αρκετές ιστοσελίδες και είχαν ανθρώπους ξεχασμένους με ενθουσιασμό. Άλλοι έγραψαν στα social media οτι είναι «αηδιαστικό», ενώ άλλοι «το αγάπησαν».

Ο Harold Karabell της εταιρείας που διαχειρίζεται το διαμέρισμα είπε ότι ο νέος ενοικιαστής το λατρεύει. Το κτίριο είναι 111 ετών και αρχικά διέθετε 12 πολυτελή διαμερίσματα, όμως την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης, ανασχεδιάστηκε και δημιουργήθηκαν 50 μικρά διαμερίσματα.

Εκτός από τον συνδυασμό τουαλέτας με κουζίνα, ο Karabell είπε ότι το διαμέρισμα έχει πολλά στοιχεία που εντυπωσιάζουν, συμπεριλαμβανομένων των ανακαινισμένων πατωμάτων από σκληρό ξύλο και τα νέα παράθυρα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα ευρύχωρο δωμάτιο-ντουλάπα.

Related posts

Κέρδισε 5 εκατομμύριο 24χρονος στο λόττο: Δε δίνει ούτε ευρώ στην οικογένειά του – «Θέλουν να τους πληρώσω τα χρέη»

Ευρωεκλογές 2024: «Λιώσαμε» με τον μικρούλη – 10 μηνών ο μικρότερος ψηφοφόρος

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα