Μοντέλο ποστάρει για 1η φορά αρετουσάριστες φωτογραφίες της στο Instagram. Δείτε πως αντέδρασαν οι χιλιάδες followers της!

Τι συνέβη όταν ένα μοντέλο άρχισε να δημοσιεύει αληθινές της φωτογραφίες χωρίς φίλτρα στο Instagram

Νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν η διάσημη έφηβη του Instagram Essena O’Neill αποφάσισε να εγκαταλείψει τα social media για τα καλά και να πει την αλήθεια για τις “ειλικρινείς” της φωτογραφίες για χάρη της ψυχικής της υγείας, ξεκίνησε μια κοινωνική επανάσταση στα κοινωνικά δίκτυα, που μας έκανε να αναρωτηθούμε για τις επιπτώσεις των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter, στην ευημερία μας.

Και τώρα, ένα μοντέλο από το Λονδίνο αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Essena με τον καλύτερο τρόπο.

Η Στίνα Σάντερς, 24 ετών, έχει ποζάρει για περιοδικά όπως το FHM και Maxim, και μέχρι πρόσφατα, το Instagram της ήταν γεμάτο με λαμπερές φωτογραφίες σε τροπικές περιοχές.

Αλλά τον τελευταίο καιρό, αποφάσισε να αλλάξει και να αρχίσει να δημοσιεύει φωτογραφίες της καθημερινής της ζωής. “Ήθελα να δω τι θα συμβεί, αν σταματούσα τις λαμπερές φωτογραφίες, και μοιραζόμουν πράγματα που κανονικά δεν θα μοιραζόσασταν ούτε με τους φίλους σας, πράγματα που είναι ταμπού, πράγματα που ήταν αρκετά κακόγουστα.” δήλωσε η Στίνα. “Προσωπικά πιστεύω ότι το Instagram είναι τόσο ψεύτικο – τα φίλτρα, η επεξεργασία – έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον.”

Η Στίνα αντάλλαξε τις γκλαμουράτες φωτογραφίες με φωτογραφίες που κάνει θεραπεία για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και κάνει απότρίχωση στο άνω χείλος της. “Κανονικά θα χρησιμοποιούσα ένα φίλτρο ή μια εφαρμογή επεξεργασίας, αλλά φρόντισα πραγματικά να μη κάνω τίποτα”, είπε. “Στις περισσότερες από αυτές δεν είχα καθόλου μακιγιάζ ή τα μαλλιά μου ήταν μπερδεμένα, και δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου φίλτρα.”

Oh ? the IBS is bad! So it's colonic irrigation time…..

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης STINA SANDERS (@stinasanders) στις

Αρχικά, στις προσπάθειές της για να είναι πιο ρεαλιστική, έχασε χιλιάδες ακόλουθους – από 13.000 έφτασε κάτω από 10.000. “Πίστευα ότι οι ακόλουθοί μου θα παρέμειναν οι ίδιοι και δε θα έπαιρνα κανένα “Like”, αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο,” δήλωσε η ίδια. “Είχα μεγάλη εισροή από Like, αλλά είχα μαζική απώλεια ακόλουθων.

Είχε θετικά σχόλια από γυναίκες που της έλεγαν ότι την καταλάβαιναν, αλλά σχεδόν καθόλου από άντρες. “Το να δούν μια φωτογραφία με το ευερέθιστο έντερό μου και όχι εμένα με μπικίνι θα ενόχλησε πολλούς από αυτούς,” είπε η Στινα. “’Ισως το να μοιραστώ τη πραγματική μου ζωή ήταν υπερβολικό για αυτούς.”

De-fuzzing Monday! ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης STINA SANDERS (@stinasanders) στις

Η Στίνα καταλαβαίνει γιατί σε μερικούς δεν αρέσουν οι καινούριες της φωτογραφίες: “Οι άνθρωποι δε θέλουν να δουν την πραγματικότητα επειδή την βλέπουν κάθε μέρα. Οι άνθρωποι θέλουν έμπνευση. Είναι στη φύση του ανθρώπου να κοιτούν τον άλλον και να θέλουν κάτι αντίστοιχο, αν όχι καλύτερο.”

Όπως φαίνεται όμως ότι πολλοί προτιμούν την πραγματική ζωή παρά τη σκηνοθετημένη, φιλτραρισμένη ζωή του Instagram, γιατί οι ακόλουθοι της Στίνα εκτοξεύτηκαν στους 39.000.

Στίνα συνέχισε να θέτεις το καλό παράδειγμα!

Credit: hellogiggles.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta