Μάνα ανακάλυψε ότι η κόρη της έχει σκουλαρίκια στις θηλές της όταν εκείνη έκανε ακτινογραφία και έχασε τη γη κάτω απ΄τα πόδια της

Μία 20χρονη νεαρή γυναίκα από το Clearwater της Φλόριντα που κράτησε κρυφές από τη μητέρα της τις τρύπες στις θηλές της, τρομοκρατήθηκε όταν της αποκάλυψε τα piercing της με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Το Sydney Allen έβαλε σκουλαρίκια στις θηλές της τον περασμένο Ιούνιο, αλλά η μητέρα της το έμαθε μόλις τέσσερις μήνες αργότερα όταν επισκέφθηκαν μαζί το γιατρό της.

Η Allen δεν περίμενε ότι θα έκανε ακτινογραφία, αλλά όταν ο γιατρός της ήθελε να κοιτάξει την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής της στήλης της λόγω του κινδύνου της δημιουργίας υγρών στο σημείο, σοκαρίστηκε επειδή ήξερε ότι η μητέρα της θα τα μάθαινε όλα.

“Η μητέρα μου είδε τις τρύπες μου αμέσως μόλις βγήκε η ακτινογραφία και ο γιατρός και εγώ αρχίσαμε να γελάμε υστερικά,” είπε η Allen tweeted για το περιστατικό καθώς εξήγησε ότι η μητέρα της είναι “λίγο συντηρητική” με την εμφάνιση και μισεί τα τατουάζ και τα τρυπήματα.

Οι συνηθισμένοι ασθενείς καλούνται να αφαιρέσουν κοσμήματα πριν από μια ακτινογραφία, αλλά για την Allen κάτι τέτοιο ήταν πιο δύσκολο, καθώς το σκουλαρίκι σ’ αυτό το σημείο παραμένει έξι έως δώδεκα μήνες από την εφαρμογή του για να μην κλείσει η τρύπα.

“Η μαμά μου δεν είχε ιδέα”, είπε η Allen. “Δεν έδειξε και πολύ χαρούμενη, αλλά κράτησε την ψυχραιμία της μπροστά από τον γιατρό, λέγοντας μόνο ‘θα μιλήσουμε για αυτό αργότερα’”.

“Δεδομένου ότι δεν με βλέπει ποτέ χωρίς μπλούζα πίστευα ότι θα ήταν πολύ εύκολο να το κρατήσω μυστικό,” είπε στο Buzzfeed News.

Η Allen δήλωσε ότι η μητέρα της το πήρε εν τέλει χαλαρά.

Παρόλο που «ήταν εμφανώς αναστατωμένη» αρχικά, η μητέρα της έχει συνηθίσει πλέον στην ιδέα, αφού τα σκουλαρίκια είναι σε σημείο που δεν φαίνονται.

“Αρχικά φοβήθηκα όταν ήρθε η ακτινογραφία, αλλά μετά ησύχασε όταν σκέφτηκε ότι κανείς δεν θα τα δει αν δεν του τα δείξω.”

Ακόμη και τώρα που η ιστορία της έγινε viral στα social media, η παραδοσιακή μαμά της Allen κατάφερε να δει την αστεία πλευρά της.

“Η εικόνα την κάνει πλέον να γελάει,” πρόσθεσε η Allen.

“Το μεγάλο μάθημα που έμαθα από όλα αυτά είναι ότι δεν μπορείς να κρατήσεις μυστικό από τη μαμά σου. Βρίσκει πάντα έναν τρόπο να τα ανακαλύπτει όλα!”

διαφορετικό

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta