Kρήτη: O έρωτας με την Toυρκάλα πoυ «έσπασε» τα σύνoρα – H βάφτιση, τo μωράκι και o λαμπερός γάμoς (Bίντεο)

Η Γκαζμέ βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη με έλαβε το όνομα Μυρσίνη – «Στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα, θρησκεία, χρώματα» είναι το μήνυμά της
Τα σύνορα μπορούν να χωρίσουν πολλά πράγματα σίγουρα όμως όχι τον έρωτα. Αρκιβώς αυτό ήρθαν να επιβεβαιώσουν το Σάββατο (17/06) ο Γιώργος και η Γκαζμέ, ο Κρητικός και η Τουρκάλα που ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν επισήμως με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ κρατούν ήδη στην αγκαλιά τους το 1,5 ετών μωράκι τους!

Εκείνη είναι 28 ετών και ο σύζυγος της, Γιώργος, είναι 31 με καταγωγή από τον Σκινιά της Βιάννου. Γνωρίστηκαν στην καφετέρια που εκείνη δούλευε, στο κέντρο του Ηρακλείου, και μετρούν πλέον μαζί έξι χρόνια! Μάλιστα, η αγάπη τους επισφραγίστηκε όταν ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους, η κόρη τους.

Ο μπαμπάς της Γκαζμέ έφθασε στην Κρήτη ως πολιτικός πρόσφυγας το 2000 και ένα χρόνο αργότερα ήρθαν στο νησί η μητέρα της, ο αδερφός της και η ίδια, ενώ δύο από τα αδέρφια της γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Η Γκαζμέ έχει τελειώσει ελληνικό σχολείο και μιλάει άπταιστα τα ελληνικά ενώ έχει σπουδάσει διακόσμηση. Η νεαρή δηλώνει ότι τα μοναδικά ζητήματα που αντιμετώπισαν ήταν γραφειοκρατικής φύσεως.

Εκείνη έπρεπε να βαφτιστεί Ορθόδοξη Χριστιανή για να γίνει ο γάμος και η βάφτιση της κορούλας τους. «Το να βαφτιστώ όμως ήταν κάτι που το ήθελα ούτως ή άλλως και το έκανα με μεγάλη χαρά. Η βάφτιση μου έγινε στη Ψαρή της Βιάννου πριν δύο χρόνια όπου έλαβα το όνομα Μυρσίνη!» αναφέρει με έκδηλο ενθουσιασμό στο Cretalive.

Ο γάμος τελέστηκε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ανώπολη το περασμένο Σάββατο, στις 17/6/2023. Με αυτή την ιστορία η Μυρσίνη λοιπόν, μέσω του Cretalive, θέλει να μεταφέρει το μήνυμα ότι: «στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα, θρησκεία, χρώματα και (αυτή) είναι πάνω

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta