Κορομηλά Vs Μενεγάκη: H απόλυτη σύγκριση από την εφηβεία έως σήμερα! [photos]

Η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη, οι δύο ξανθιές θεές της ελληνικής τηλεόρασης ξεκίνησαν την πορεία τους ως τα «κορίτσια της διπλανής πόρτας» και κατάφεραν να μπουν στην καρδιά των τηλεθεατών και να μείνουν τόσα χρόνια.

Οι δυο παρουσιάστριες θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ακολουθούν παράλληλους βίους στην τηλεοπτική τους ζωή με κάποιες ομοιότητες και στην προσωπική τους εξέλιξη.

Η Ρούλα Κορομηλά μεγάλωσε σε μια αγαπημένη οικογένεια και έχει δυο αδέλφια. Η Ελένη Μενεγάκη έχει τρομερή αδυναμία στην μητέρα της, αφού έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 2,5 χρονών. Έπειτα από αρκετά χρόνια, η κυρία Ζέτα γνώρισε τον σύζυγό της και η Ελένη απέκτησε τον πολυααγαπημένο της Θοδωρή.

Η Ρούλα Κορομηλά ντύθηκε νύφη για πρώτη φορά στο πλευρό του Πάνου Μιχαλόπουλου το 1989, ενώ το 2000 παντρεύτηκε με τον Νάσο Γαλακτερό. Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 20 χρόνων τον Σταύρο Γαρδέρη. Η ζωή της απογειώθηκε στην τηλεόραση όπου και γνώρισε τον Γιάννη Λάτσιο. Ο γάμος τους έγινε το 2001 και μεταδόθηκε live στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η επαγγελματική πορεία και των δυο ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 και μάλιστα από τον “Πρωινό Καφέ”. Στην συνέχεια, η Ρούλα Κορομηλά παίρνει μεταγραφή για τον Alpha κάτι που έκανε και η Ελένη Μενεγάκη.

Το Life.gr συγκέντρωσε αποκλειστικά και ένωσε τους φωτογραφικούς σταθμούς που έφεραν κοντά τις δύο παρουσιάστριες.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Πηγή: Life.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta