Κοριτσάκι “πετάχτηκε” από το σπίτι του όταν οι γονείς του πέθαναν. 20 χρόνια μετά συναντά ξανά τον μόνο άνθρωπο που την βοήθησε. Θα λυγίσετε!

Όταν κάποιος σας παρέχει μια αχτίδα ελπίδας κατά τη διάρκεια των περιόδων που έχετε προβλήματα, δεν θα ξεχάσετε ποτέ αυτό το άτομο. Αυτό ισχύει για έναν υπάλληλο της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Sally Zheng. Μόλις 14 ετών, τοποθετήθηκε σε ανάδοχη οικογένεια μετά την απώλεια των γονέων της, 20 χρόνια πριν.

Υπήρχε ένας αξιωματικός που νοιαζόταν γι’αυτήν, ο Ραλφ Τόρρες. Ήταν ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μπορούσε να στραφεί η Sally κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Δυστυχώς, η Sally και ο Ralph είχαν χάσει τις επαφές τους με το πέρασμα του χρόνου. Παρ ‘όλα αυτά, η Sally είχε καταταχθεί στο NYPD, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ralph, βοηθώντας τους άλλους που την χρειάζονται. Θέλοντας να επικοινωνήσει ξανά με την Ralph, είχε στείλει μια επιστολή με την ελπίδα να τον βρει. Στη συνέχεια, στις 25 Μαΐου 2017, η Sally είχε μία έκπληξη κατά τη διάρκεια της πρωινής κλήσης. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κινηθεί προς την πρωινή περιπολία της, αλλά υπήρξε μια ανακοίνωση. Ο Επίτροπος NYPD James P. O’Neill είχε ενημερώσει την Sally ότι είχε έναν ειδικό προσκεκλημένο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πηγή kamarini.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta