Κέρδος 2.200 Ευρώ Από Πάνες: Μητέρα Μαθαίνει Στο Μωρό Να Τα Κάνει Σε Γιογιό Από Τριών Ημερών (vid)

Κέρδος 2.200 Ευρώ Από Πάνες: Μητέρα Μαθαίνει Στο Μωρό Να Τα Κάνει Σε Γιογιό Από Τριών Ημερών

Μωρό: Μια μητέρα ισχυρίζεται πως έμαθε στον γιο της να τα κάνει σε γιο γιο μόλις από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Έτσι, όπως λέει η ίδια γλίτωσε χιλιάδες ευρώ από τις πάνες.

Η Μάργκαρετ Τόμπσον από τη Γιούμα της Αριζόνας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ξεκίνησε να μαθαίνει τον γιο της να πηγαίνει στην τουαλέτα, όταν ο μικρός ήταν μόνο τριών ημερών και υπολογίζει ότι μ’ αυτόν τον τρόπο γλίτωσε περίπου 2,5 χιλιάδες δολάρια (δηλαδή περίπου 2.200 ευρώ).

Η 32χρονη μητέρα και ο σύζυγός της, Ρότζερ Γουίβερ, χρησιμοποιούν μια τεχνική ανατροφής που καλείται «Επικοινωνία Εξάλειψης».

Οι γονείς παρακολουθούν τα σημάδια για να καταλάβουν πότε το μωρό πρόκειται να κάνει την ανάγκη του και στη συνέχεια το τοποθετούν πάνω στο γιογιό.

Η Μάργκαρετ έμαθε τη συγκεκριμένη μέθοδο όσο ήταν στο Λάος κι αποφάσισε να τη δοκιμάσει και στο δικό της παιδί.

«Ένας άντρας που δουλεύαμε μαζί με κάλεσε να πάω στο σπίτι του, να επισκεφτώ την οικογένειά του. Το μωρό του δεν φορούσε πάνες κι έμοιαζε να έχει τα δικά του μικρά σημάδια για να δείχνει πότε ήθελε να πάει τουαλέτα» εξηγεί η μητέρα.

«Παρακολούθησα πολλά βίντεο για την “επικοινωνία εξάλειψης” και την όλη διαδικασία μη χρήσης πάνας. Ο άντρας μου ήταν 100% υπέρ της ιδέας, έτσι και οι δυο μας διαβάσαμε αρκετά βιβλία γι’ αυτό» λέει η γυναίκα.

«Τον κρατούσαμε πάνω από το γιογιό κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας κι από εκεί και πέρα αναλάμβανε μόνος του» λέει η Μάργκαρετ για τον μικρό γιο της.
«Κάναμε ένα γρύλισμα κάθε φορά που πήγαινε, ώστε να είναι ένας ήχος που θα αναγνωρίζει όταν ήθελε να κάνει τσίσα ή κακά. Στις πέντε βδομάδες είχε αρχίσει να γρυλίζει από μόνος του, για να μας πει ότι ήθελε τουαλέτα» λέει η μάνα.

«Ήταν εντυπωσιακό. Ήταν σαν να είχαμε την πρώτη μας συζήτηση με το παιδί μας, μια μορφή επικοινωνίας» λέει η γυναίκα.

Σε ηλικία μόλις ενός έτους, ο μικρός φορούσε μόνο εσώρουχο και μέχρι τους 20 μήνες έμενε στεγνός ολόκληρη τη νύχτα.

Δείτε το βίντεο:

@mixedandnerdy They are ready at birth, it’s called instincts #eliminationcommunication #pottytrainin #ec #momsoftiktok #momhack #aussiemum #fypシ #edutok #mamasaid ♬ Mama Said – Lukas Graham

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta