Κεραυνοβόλος Έρωτας:19χρονος παντρεύτηκε 72χρονη γιαγιά… που γνώρισε στην κηδεία του γιού της!

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και δεν μπορούσε να μην ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Στην κηδεία του γιού της λοιπόν, γνώρισε μια μητέρα τον κατά πολύ μικρότερο της μελλοντικό της σύντροφο, και η ίδια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη και τυχερή μέσα στην ατυχία της!

Η 74χρονη πλέον, Αμερικανίδα, Αλμέντα Έρελ γνώρισε τον 21χρονο Γκάρι Χάρντγουικ, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν, μόλις δύο βδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού!


Έξι μέρες μετά παντρεύτηκαν και έκαναν έρωτα για πρώτη φορά, εμπειρία που ο νεαρός περιγράφει ως «ανώτερη και από τα πιο τρελά του όνειρα».

Η Αλμέντα είναι περήφανη για την ερωτική της ζωή και την τρυφερότητά τους. «Λέμε συνέχεια ωραία πράγματα ο ένας για τον άλλον και φιλιόμαστε» δηλώνει η γυναίκα από το Μέριβιλ του Τενεσί.

Ένας 19χρονος παντρεύτηκε 72χρονη γιαγιά… που γνώρισε στην κηδεία του γιού της!
«Απολαμβάνουμε τη σχέση μας. Όταν γνωρίσεις τον τέλειο, τότε ξέρεις ότι δεν θες να χάσεις αυτό το συναίσθημα».


Η Αλμέντα Έρελ, μητέρα τεσσάρων παιδιών ήταν παντρεμένη στο παρελθόν για 43 χρόνια με τον Ντόναλντ ο οποίος πέθανε το 2013 από επιπλοκές διαβήτη.

Ο μεγαλύτερος γιος της, ο 45χρονος Ρόμπερτ, πέθανε έπειτα από κρίση επιληψίας και την έριξε πολύ σημαντικά, κάτι που κατάφερε να επανορθώσει ο Γκάρι!

Στην κηδεία του γνώρισε τον 17χρονο τότε Γκάρι, και ερωτεύτηκε «γλυκό του χαμόγελο». Ο Γκάρι είχε πάντα αδυναμία στις μεγαλύτερες γυναίκες, αφού είχε σχέση με 77χρονη.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta