Κατέγραψε με ένα selfie stick πως είναι να είσαι μητέρα

«Είμαι κουρασμένη, είναι δύσκολο για μένα»

«Καλά, δεν κάνεις και τίποτα, απλά προσέχεις το μωρό» άκουσε μια νεαρή γυναίκα και μητέρα από ένα φίλο της.

«Λοιπόν, έχει δίκαιο κατά μια έννοια. Δεν έχω να ξυπνήσω νωρίς 5 φορές την εβδομάδα για να πάω στην άλλη άκρη της Μόσχας με το μετρό στριμωγμένη σαν σαρδέλα. Δεν μένω κολλημένη στην κίνηση ακούγοντας τα ίδια τραγούδια ξανά και ξανά. Δεν έχω να ασχοληθώ με δουλειές και θέματα γραφείου ούτε να ακολουθήσω εντολές από τους ανωτέρους. Μένω σπίτι μου και ναι, δεν κάνω τίποτα. Τι ευχαρίστηση!» συμπλήρωσε η μητέρα Skorobogatova Yuliya.

Στη συνέχεια είπε: «Ίσως να είμαι κουρασμένη από τη βαρεμάρα και το απόλυτο τίποτα. Έχω γονική άδεια. Όλες μου οι μέρες είναι το ίδιο σαν δίδυμα αδέρφια. Γνωρίζω πως τα Σαββατοκύριακα ξεκινούν με το να βλέπω τον άνδρα μου όλη μέρα και όχι μόνο νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα πριν τον ύπνο.»

Δείτε παρακάτω τις ημέρες της νεαρής μητέρας μέσα από φωτογραφίες και μάθετε για την καθημερινότητά της μέσα από τα μάτια της.

Μερικά πρωινά ξεκινούν στις 9 ενώ άλλα στις 5 η ώρα

Ξυπνάω από τον αέρα γύρω μου που σφύζει από ζωή και το μόνο που μου μένει είναι να αφήσω τον εαυτό μου σε αυτόν.

Ακόμη χρησιμοποιώ το πιο φυσικό προϊόν για να ταΐσω την Vasilisa (την κόρη της). Το καλύτερο που μπορώ να βρω στη Μόσχα.

Ποτέ δεν μένω μόνη στο σπίτι και το εννοώ πραγματικά.

Στη Vas’ka αρέσει να είναι μαζί μου και τίποτα δεν μπορεί αν τη σταματήσει. Λοιπόν, σχεδόν τίποτα. Αυτό με κάνει χαρούμενη, τουλάχιστον θα έχουμε μεγάλης διάρκειας απογεύματα να μιλάμε και να περνάμε μαζί για διάφορα πράγματα όσο μεγαλώνει.

Μερικές φορές κουράζεται από τις πρωινές μας συζητήσεις και βρίσκω χρόνο να επιστρέψω σε μερικές ημιτελή δουλειές από το πρωί.

Οι συνεδρίες ύπνου είναι σύντομες, οπότε προσπαθώ να τελειώσω διάφορα πράγματα για το σώμα μου, όλα μαζί.

Προσπαθώ να ακολουθήσω την σωστή διατροφή στην οικογένειά μου, οπότε το να δίνω υγιεινό και ισορροπημένο φαγητό στη σωστή ώρα είναι σημαντικό.

Η Vasilisa είναι πολύ μικρή και δεν έχει διαβάσει όλα τα σοφά βιβλία σχετικά με το θέμα, οπότε προσπαθώ να την πείσω εγώ. Για τώρα, δίνει προσοχή και συμφωνεί με τη γνώμη μου.

Επίσης είμαστε μαζί όταν μαγειρεύω. Εγώ είμαι στο τραπέζι και αυτή από κάτω.

Μετά το πρωινό, η μικρή με βοηθά να φροντίσω τον κήπο στο μπαλκόνι μας. Βρίσκει την ευκαιρία να παίξει με νήμα στα 3 δόντια της.

Μας αρέσει να πηγαίνουμε έξω, ειδικά τη στιγμή που πρέπει να ντυθούμε ωραία και όμορφα.

Το να στεκόμαστε στην ουρά της κλινικής δεν είναι ποτέ βαρετό. Πάντα έχω στην τσέπη μου ένα ή δύο παιχνίδια.

Περπατώντας στην παιδική χαρά, φεύγω πάντα με χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για την ανατροφή, την υγειονομική της περίθαλψη και τη διατροφή της από καλά διαβασμένες μαμάδες.

Οι πιο προχωρημένες μαμάδες είναι πάντα εκεί.

Πηγαίνουμε σε σαλόνι ομορφιάς που βρίσκεται στο υπόγειο του δρόμου της επιστροφής μας. Η κόρη μου πάντα γοητεύεται και δεν βαριέται ποτέ εκεί.

Πάνες, μωρομάντιλα και κρέμες. Πως θα μπορούσαμε χωρίς αυτά;

Η Vasilisa ξέρει τα ρούχα της, μασά μόνο τις ετικέτες από τις αγαπημένες της μάρκες.

Προσπαθώ να βοηθήσω την μεγάλη μου κόρη να δείχνει μοδάτη.

Όταν ήμουν νεότερη, χρησιμοποιούσαν για βαφή μαλλιών πράσινο αντισηπτικό που κάθε ρωσίδα γνωρίζει. Το κεφάλι μου ήταν πράσινο αλλά όχι με τον τρόπο που ήθελα.

Πάντα τρώμε μαζί, κάθε ένας απολαμβάνει το τραπέζι μόνος του.

Η μικρή είναι πολύ απαιτητική, της αρέσει να χαλά κάθε προηγουμένως καλό δείπνο.

Οι δουλειές του σπιτιού δεν πάνε πουθενά. Η μεγάλη μου κόρη βάζει και βγάζει το πλυντήριο , προτείνοντας τον καλύτερο τρόπο να ασχοληθεί με αυτό: βλέποντάς με να σιδερώνω τα πουκάμισα του πατέρα της.

Πάντα προσπαθώ να ακολουθήσω τη συμβουλή της.

Αν τελειώσω τις δουλειές του σπιτιού νωρίς, ίσως να βρω αρκετό χρόνο να καθίσω στον υπολογιστή μου και να ελέγξω τα e-mails μου. Μόνο που συνήθως κοιτάω τον υπολογιστή μου.

Η Vasilisa ανησυχεί για την υγιεινή μου, οπότε η πόρτα του μπάνιου είναι πάντα ανοιχτεί για να ελέγξει αν χρησιμοποιώ αρκετό σαπούνι.

Η ίδια προτιμά τα αφρόλουτρα.

Η μικρή με αγαπά και λατρεύει να παίζει μαζί μου. Μετά τα μεσάνυχτα είμαι λίγο κουρασμένη αλλά προσπαθώ να μην της το δείχνω για να μην την αναστατώσω.

Πηγή: tilestwra.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta