Αναδημιούργησαν Οικογενειακές Φωτογραφίες για τα Γενέθλια της Κόρης τους. Το αποτέλεσμα; Ξεκαρδιστικό!

H Kate Beckinsale αποδεικνύει ότι αν και διάσημη και όμορφη ηθοποιός, μπορεί να σκεφτεί αστείους τρόπους για να ντροπιάσει τη κόρη της. Χθες το βράδυ ήταν καλεσμένη στο Late Late Show, όπου μοιράστηκε με τον James Corden ότι η ίδια και ο πρώην σύζυγός της, ο Michael Sheen, πόζαραν για μια περίεργη οικογενειακή φωτογραφία με τη κόρη τους Lily για τα περσινά της γενέθλια.

“Ήταν τα 16α της γενέθλια, και ο Michael και εγώ σκεφτήκαμε ότι είχε πλάκα να αναπαραστήσουμε τη γέννηση της κόρης μας σε μια φωτογραφία, ” εξηγεί η Kate, καθώς ο James δείχνει τη φωτογραφία γεμάτος απορία, και το κοινό γελάει.

“Γι’ αυτό φαίνεται ότι υπάρχει τόση ένταση στο πρόσωπό μου,” προσθέτει η Kate.” Και ο Michael δε κάνει και πολλά, που στην πραγματικότητα ήταν κάπως έτσι.”

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Πριν την εμφάνισή της στη δημοφιλή εκπομπή, η Kate μοιράστηκε μια άλλη, λιγότερο γραφική αναπαράσταση εκείνης της ξεχωριστής μέρας στο Instagram.

Always a baby to me #Lily — See more tonight on the @latelateshow ✨

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kate Beckinsale (@katebeckinsale) στις

Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, τη μία δίπλα στην άλλη, έχοντας αγκαλιά τη κόρη της Lily να κοιμάται στην αγκαλιά της το 1999 και το 2016, και ο Michael να φαίνεται περήφανος. Παρακολουθήστε το αστείο απόσπασμα από την εκπομπή Late Late Show, όπου η Kate εξιστορεί για την αναπαράσταση των φωτογραφιών της. 

Credit: aplus.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta