Καλόγριες φυτεύουν ΧΟΡΤΟ για να θεραπεύσουν τον κόσμο!

Η καλογερική δεν είναι για όλους. Χρειάζεται πειθαρχία, αφοσίωση και υπομονή. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις, “θεΐκή” γνώση κηπουρικής!

Προφανώς, δεν καλλιεργούν ΟΛΕΣ οι καλόγριες μαριχουάνα. Αλλά αυτές οι καλόγριες δεν είναι συνηθισμένες μοναχές. Είναι οι Αδελφές της Κοιλάδας (The Sisters of the Valley), η θεματολογία μιας συναρπαστικής σειράς από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τους φωτογράφους Shaughn Crawford και John DuBois.

Με έδρα στο Merced της Καλιφόρνιας, οι αδελφές – που θεωρούν τους εαυτούς τους μοναχές, αλλά δεν είναι καθολικές ή παραδοσιακά θρησκευόμενες – καλλιεργούν μαριχουάνα, σύμφωνα με τους κύκλους της σελήνης και στη συνέχεια μετατρέπουν τη συγκομιδή τους σε προϊόντα τα οποία πωλούν online.

Τα προϊόντα τους, τα οποία είναι όλα βιολογικά, συμβάλλουν στη θεραπεία μιας ποικιλίας παθήσεων συμπεριλαμβανομένου του πόνου στην πλάτη και ημικρανίες, ενώ προσεύχονται για κάθε συσκευασία πριν αυτή αποσταλεί στον αγοραστή.

Παρά το γεγονός ότι έχουν λάβει άδεια να καλλιεργούν ιατρική μαριχουάνα, η λειτουργία τους απειλείται από τις αρχές της Καλιφόρνιας οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο να τις κηρύξουν παράνομες.

Credits: Bored Panda

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta