Καλλιτέχνες Μετατρέπουν Ζωγραφιές Παιδιών Σε Πανέμορφα Κοσμήματα

Καλλιτέχνες Μετατρέπουν Ζωγραφιές Παιδιών Σε Πανέμορφα Κοσμήματα

Αν θέλετε να αποθανατίσετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο του παιδιού σας, τώρα μπορείτε!

Τα παιδιά φτιάχνουν όμορφες ζωγραφιές και αρέσει πολύ στους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να εκφράζουν την πρόθεσή τους στο χαρτί και να προσπαθούν, γιατί έτσι παρακολουθούν την ανάπτυξη και την εξέλιξή τους.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα Etsy, το TasarimTakarim δέχεται τις δημιουργίες των παιδιών ως πρότυπα για την κατασκευή καταπληκτικών κοσμημάτων.

Το δίδυμο από την Κωνσταντινούπολη, έχει πολλά διαφορετικά μέσα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να απαθανατίσουν τα έργα του παιδιού σας. Η τιμή του κάθε κομματιού ποικίλει ανάλογα με το μέταλλο και τις πολυπλοκότητα.


Οι τιμές ποικίλλουν από 112 ευρώ έως 188 ευρώ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε την εικόνα του επιθυμητού κομματιού σας με email. Το δημιουργικό δίδυμο αποτελείται από την Yasemin Erdin Tavukçu και τον Özgür Karavit.

Η Yasemin Erdin Tavukçu είναι ζωγράφος με περισσότερα από πέντε χρόνια εργασίας με παιδιά στην καλλιτεχνική και δημιουργική έκφραση. Εργάζεται,επίσης, για την ολοκλήρωση του διδακτορικού της στη δημιουργικότητα και το σχέδιο. Ο Özgür Karavit είναι γλύπτης και χρυσοχόος, που έχει πολλά χρόνια εμπειρίας με παιδιά που βοηθούσε να κάνουν γλυπτική.


Εργάζονται στο στούντιο τους στην Κωνσταντινούπολη και είναι πρόθυμοι να αποστείλουν σε όποιαδήποτε χώρα διεθνώς. Είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για το πώς θέλετε να γίνει κόσμημα η ζωγραφιά του παιδιού σας.


Περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους στο TasarimTakarim
πηγή

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta