Ηρωική πράξη: Αγρότης σταματάει μόνος του πορεία μεγάλης πυρκαγιάς με μια έξυπνη κίνηση

Δεν φορούν όλοι οι ήρωες μπέρτα, ένας αγρότης ήταν ο ήρωας ενός ολόκληρου οικισμού στη νοτιοανατολική Αγγλία. Όταν ξέσπασε μια τεράστια πυρκαγιά στην κομητεία Κεντ, στο Λένχαμ Χιθ, δεν δίστασε να αναλάβει δράση και με μια έξυπνη κίνηση, χρησιμοποιώντας ένα τρακτέρ ανέκοψε ολομόναχος την πορεία της μεγάλης και επικίνδυνης πυρκαγιάς.

Η πορεία της πυρκαγιάς

Η πύρινη κόλαση ήταν εξαπλώμένη ήδη σε μία έκταση 20 στρεμμάτων και η πορεία της πυρκαγιάς φαινόταν να έιναι άκρως επιθετική και με κατεύθυνση προς τους οικισμούς της Λένχαμ Χιθ.

Οι πυροσβέστες που είχαν κληθεί στην περιοχή προσπαθoύσαν τόσο να θέσουν σε έλεγχο την πορεία της φωτιάς για να σώσουν τα σπίτια του οικισμού, αλλά και να διεξάγουν την εκκένωσή του.

Ωστόσο, ο ήρωας αγρότης Μπιλ Αλεξάντερ με την ευστροφία του σχεδίασε και έβαλε σε εφαρμογή το σωτήριο σχέδιο για όλους του κατοίκους του οικισμού.

Το σωτήριο σχέδιο του αγρότη

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, χρησιμοποιώντας το πράσινο τρακτέρ του, δημιούργησε ουσιαστικά μία αντιπυρική ζώνη, απομονώνοντας τις καλλιέργειες από το αστικό κομμάτι του οικισμού.

Τα πλάνα που κόβουν την ανάσα

Πλάνα που κάνουν τον γύρο του κόσμου, δείχνουν το πράσινο τρακτέρ μόλις λίγα μέτρα μακριά από την τεράστια κόλαση, καθώς ο κύριος Αλεξάντερ οδήγησε άφοβα το όχημα γύρω από τον πανύψηλο καπνό και τις φλόγες.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta