Η πρώτη θρασύτατη δημόσια αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη μετά τον ξυλοδαρμό στη Σοφία Παυλίδου

Μάνος Παπαγιάννης είχε μία πολύ άσχημη στιγμή στο θέατρο, καθώς μετά την θεατρική παράσταση επιτέθηκε βίαια στην συμπρωταγωνίστρια του Σοφία Παυλίδου η οποία μάλιστα του έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μελανιές και χτυπήματα στην πλάτη.

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται βίαιος ο ηθοποιός και η ίδια στην καταγγελία της αποκάλυψε ότι συνέβη . Ωστόσο, μόλις οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για το συμβάν πήγαν έξω από το θέατρο για να βρουν τον ηθοποιό.

Στο πλευρό του ήταν η Αγγελική Δαλιάνη, την οποία έχουν πάρει κι εκείνη τα πυρά από το κοινό που βρίζουν και εκείνη και τον άντρα της

Ο Μάνος Παπαγιάννης ο οποίος παραδόξως πηγε κανονικά στο θέατρο μόλις είδε τις κάμερες χαμογέλασε αμήχανα αλλά με θράσος σα να μην τρέχει τίποτα, ενώ είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει. Η Αγγελική στο πλευρό του χαμογέλασε και προχώρησε όσο πιο γρήγορα μπορούσε μπροστά.

Την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy Day» επικοινώνησε με τον Μάνο Παπαγιάννη για να σχολιάσει το συμβάν και ο ίδιος του απάντησε: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα! Ευχαριστώ πολύ!»

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγες ώρες μετά ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά την εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό», υποστηρίζοντας πως το περιστατικό δεν συνέβη ακριβώς όπως καταγγέλει η Σοφία Παυλίδου. Δες τι ακριβώς δήλωσε ο Μάνος Παπαγιάννης αλλά και την αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

Πηγή: womantoc.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta