Η Πραγματική Διαφορά Μεταξύ Ανδρών και Γυναικών

Το ημερολόγιό της:

’Σήμερα, παρατήρησα ότι ο σύζυγός μου συμπεριφερόταν παράξενα. Είχαμε κράτηση για δείπνο στο αγαπημένο μας μαγαζί και θα συναντιόμασταν εκεί το βράδυ.

Πήγα για ψώνια με τις φίλες μου και ήρθα στο εστιατόριο λίγο καθυστερημένα, δικό μου σφάλμα. Ήταν λιγότερο ομιλητικός από συνήθως και παρατήρησα ότι κάτι τον ενοχλούσε. Αρχικά σκέφτηκα ότι ενοχλήθηκε που ήρθα αργά, αλλά αργότερα συνειδητοποίησα ότι το πρόβλημα ήταν πολύ βαθύτερο.

Του πρότεινα να πάμε σε ένα μέρος με λιγότερη φασαρία και κόσμο για να μιλήσουμε. Σε μια ζεστή, μικρή καφετέρια τον κοίταξα στα μάτια και τον ρώτησα τι συμβαίνει. Φαινόταν να αγνοεί τα συναισθήματά μου και μου είπε ότι δεν τρέχει τίποτα. Συνέχισα να τον ρωτάω αν είχα κάνει κάτι που τον απογοήτευσα, αλλά συνέχιζε να λέει ότι δεν ήταν αναστατωμένος και δεν είχα τίποτα να ανησυχώ.

Στο γυρισμό για το σπίτι του είπα ’Σ’ αγαπώ’. Μου χαμογέλασε και συνέχισε να οδηγεί. Δεν μπορώ να βρω κάποια εξήγηση για την όλη κατάσταση. Γιατί δεν μου είπε ότι με αγαπάει και εκείνος; Φτάσαμε σπίτι, αλλά εγώ ήμουν συντετριμμένη. Παρατήρησα ότι κρατούσε απόσταση από εμένα και έκανε λες και δεν υπάρχω καν. Απλά καθόταν και παρακολουθούσε το αγαπημένο του σόου. Τον καληνύχτησα και έπεσα για ύπνο.

Μετά από 15 περίπου λεπτά μπήκε στο δωμάτιο και μπήκε κάτω από τα σκεπάσματα. Σύντομα αποκοιμήθηκε. Όσο για μένα…δεν μπορούσε να με πάρει ο ύπνος, καθώς προσπαθούσα να καταλάβω τι συνέβαινε με τον άντρα μου. Νιώθω ότι τον χάνω. Ο γάμος μου πιθανόν τελειώνει…Και η ζωή μου διαλύεται σε κομμάτια…’

Το ημερολόγιό του:

’Σήμερα δεν μπορούσα να ξεκινήσω την μηχανή μου. Κάτι σοβαρό πρέπει να συμβαίνει με τον κινητήρα, αλλά δεν μπόρεσα να εντοπίσω το πρόβλημα. Μάλλον πρέπει να την πάω σε μηχανικό…’

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta