Η πιο συγκινητική διαφήμιση για Χριστούγεννα: Παππούς βάφει τα χείλη του με κραγιόν για χάρη της τρανς εγγονής του

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για αυτή την διαφήμιση, μια διαφήμιση που διδάσκει και περνάει πολλαπλά μηνύματα για την διαφορετικότητα και την ισότητα που πρέπει να υπάρχει. Και φυσικά την αποδοχή που πρέπει να έχουν όλοι από τα άτομα της οικογένειας τους.

Λίγα λόγια για την διαφήμιση

Ο τίτλος της διαφήμισης είναι “she” και διαδραματίζεται στην Ισπανική επαρχία. Ένας ηλικιωμένος άντρας δοκιμάζει διάφορα καλλυντικά και μελετά περιοδικά ομορφιάς. Όμως η διαφήμιση δεν είναι αυτό που φαίνεται. Στη συνέχεια ο λόγος που ο ηλικιωμένος τα κάνει όλα αυτά αποκαλύπτεται και μας συγκινεί. Εξασκείται για να μπορέσει να βοηθήσει την trans εγγονή του!

Το βίντεο του ουίσκι J&B στέλνει ηχηρό μήνυμα υπέρ της αποδοχής των trans ατόμων και μας δείχνει τον παππού που υποδέχεται την οικογένειά του για να δειπνήσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Η οικογένεια στήνει το τραπέζι και ο παππούς παίρνει την εγγονή του, που στην αρχή παρουσιάζεται με το φύλο που της έχει αποδοθεί κατά τη γέννηση και τη βοηθά να βαφτεί με τις γνώσεις που αποκόμισε από τα περιοδικά!

Η Άνα πλέον επιστρέφει με τον παππού της στο τραπέζι και το μήνυμα που εμφανίζεται στα ισπανικά αναφέρει: “Η μαγεία δεν βρίσκεται μόνο στα Χριστούγεννα αλλά και μέσα μας”!

Το βίντεο της διαφήμισης

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta