Η Μαμά Ήταν Ενθουσιασμένη που θα έκανε Δίδυμα. Αλλά όταν Γεννήθηκαν, ο Μπαμπάς δε Πίστευε Αυτό που Έβλεπε!

Όταν μια μαμά γέννησε δίδυμα κοριτσάκια πρόσφατα, και οι δύο γονείς εξεπλάγησαν, όταν συνειδητοποίησαν ότι γέννησαν μωρά με πιθανότητα 1 προς 1 εκατομμύριο. Το ένα μωρό γεννήθηκε λευκό, και το άλλο με μαύρο δέρμα. 

Εξαιτίας μια σπάνιας γενετικής κληρονομικότητας, τα δίδυμα κοριτσάκια κληρονόμησαν τα γονίδια από καθένα γονιό ξεχωριστά, την 28χρονη Ρεμπέκα Χόρτον και τον 24χρονο Κέρτις Μάρτιν.

Το μωρό Κένταλ πήρε τα γονίδια του σκούρου χρώματος του δέρματος από τον Τζαμαϊκανό πατέρα της, ενώ η Μπρέιλι κληρονόμησε τα γονίδια της μητέρας της με λευκό δέρμα.

Αν και γεννήθηκαν την ίδια μέρα, οι γονείς τους παραδέχονται, ότι είναι τελείως διαφορετικές. Η Κένταλ είναι χαλαρή και θέλει να κοιμάται συνέχεια, ενώ η Μπρέιλι θέλει να τραβάει την προσοχή και είναι φωνακλού.

“Όταν τις βλέπουν στο καροτσάκι μαζί, και συνειδητοποιούν, ότι η μία είναι πιο σκουρόχρωμη από την άλλη, συχνά ρωτάνε αν είναι δίδυμες,” δήλωσε ο πατέρας. “Σοκάρονται, όταν λέμε ότι είναι δίδυμες.”

Αλλά παραδέχεται, ότι όσοι τις βλέπουν τις λατρεύουν αμέσως. “Όλοι τις αγαπούν. Το έχουμε συνηθίσει, αλλά βλέπεις τους ανθρώπους να ψιθυρίζουν, καθώς περνάνε δίπλα μας. Αν δεν ήμουν ο πατέρας τους, δε θα πίστευα, ότι έχουν συγγένεια.”

Το ζευγάρι γνώριζε από νωρίς στην εγκυμοσύνη, ότι θα έκαναν δίδυμα. Αλλά δε περίμεναν ποτέ, ότι ήταν τόσο διαφορετικές!

“Όταν γεννήθηκαν, τις κοιτάζαμε και τις δύο, δε μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ήταν ένα σπουδαίο συναίσθημα αλλά και ένα μεγάλο σοκ. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι φίλοι και οικογένεια δε θα δυσκολευτούν να τις ξεχωρίσουν!”

Μοιραστείτε αυτό το απίστευτο θαύμα της φύσης με του φίλους σας στο Facebook!

Credit: awm.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta