Η κίνηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου που δείχνει πως είναι το πιο ωραίο άτομο αυτή τη στιγμή στο Survivor

Ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού στο Survivor ολοκληρώθηκε με την ομάδα των Διάσημων να βρίσκεται στη δύσκολη θέση. Οι παίκτες καλέστηκαν να ψηφίσουν υποψήφιο για αποχώρηση με τα περιθώρια να στενεύουν ιδιαίτερα.

Τα αγωνιστικά κριτήρια συγκριτικά με την ανάγκη να παραμείνουν γυναίκες στην ομάδα, δίχασαν τους παίκτες. Τελικά υποψήφια τέθηκε και πάλι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τέταρτη φορά.

Εν συνεχεία ξεκίνησαν οι απευθείας υποψηφιότητες. Ο Μιχάλης Μουρούτσος κέρδισε την ατομική ασυλίακαι αποφάσισε πριν ψηφίσει να κάνει ερωτήσεις στις κοπέλες της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα στοχεύοντας την Κωνσταντίνα, εξήγησε σε όλους πως αυτή είναι η πιο αδύναμη παίκτρια και σημείωσε πως «πρέπει να φύγει για να δυναμώσει η ομάδα». Αποφάσισε λοιπόν να ψηφίσει αγωνιστικά τον Γιάννη Δρυμωνάκο, ο οποίος έχει πρόβλημα με τη μέση του.

Σε ότι αφορά το Γιάννη Τσίλη, που ήταν ο δυνατότερος παίκτης, κρίνοντας με αγωνιστικά κριτήρια  ψήφισε το Νάσο Παπαργυρόπουλο, o οποίος όπως εξήγει στις δηλώσεις του θεωρεί απολύτως δικαιολογημένη τη συγκεκριμένη επιλογή. Επίσης ο ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε αρκετά ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του για όσα του έμαθαν τόσο καιρό στο παιχνίδι, χωρίς να αφήσει απ’ έξω την «αδύναμη» Kωνσταντίνα Σπυροπούλου που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν στο στόχαστρο, ενώ μίλησε  και για το ποιο είναι κατά τη γνώμη του το πραγματικό νόημα του Survivor. Στο τέλος χειροκροτήθηκε τόσο από την δική του ομάδα, όσο και από την ομάδα των Μαχητών. 

Δες στο βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς ειπώθηκε στο συμβούλιο.

Πηγή: womantoc.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta