Η ιστορία που διχάζει το διαδίκτυο: «Η γυναίκα μου με φωνάζει κεφτέ»

Ένας άνδρας μοιράζεται την ιστορία και το τι ζει στην καθημερινότητα με την γυναίκα του στο ίδιο του το σπίτι έπειτα από την απόφαση της γυναίκας του να τον υποβάλλει σε αυστηρή δίαιτα.

Η εξομολόγηση του Κ.

Ανδρομέδα μου, η γυναίκα μου λέει ότι έχω παχύνει και μου μετράει τις μπουκιές. Κάθε φορά που τρώμε μαζί, το πιάτο μου έχει αδειάσει και εγώ δεν έχω χορτάσει καθόλου. Δεν με αφήνει να βάλω άλλο γιατί λέει ότι έχω γίνει σαν κεφτές. Σηκώνομαι κρυφά το βράδυ και τρώω πράγματα που έχω κρύψει στην κουζίνα.. Κλέφτης στο ίδιο μου το σπίτι, κατάντησα. Οι μόνες ώρες που λιγδώνει το αντεράκι μου είναι όταν μένω μέχρι αργά στη δουλειά και παραγγέλνω εκεί φαγητό.

Η απάντηση της ψυχολόγου

Αγαπητέ Κ., η γυναίκα σου προσπαθεί να προσέξει το σώμα σου και την υγεία σου με λάθος τρόπο. Σημασία δεν έχει να πεινάμε και να τρώμε σαν τους κλέφτες μέσα στη νύχτα, αλλά να τρώμε σωστά και ισορροπημένα γεύματα. Πες της ότι θα πας σε διατροφολόγο, ώστε να δει τις ανάγκες σου, τι σου αρέσει και να σου δώσει μία διατροφή για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, χωρίς να στερείσαι τόσο το φαγητό. Θα δεις ότι μετά θα σταματήσει να σε λέει κεφτέ, αφού μετά τη διατροφή θα γίνεις ένα κεφτεδάκι.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta