Οι Οικογενειακές φωτογραφίες του Ronaldo που Έριξε το Instagram. Προσέξτε τη Καλύτερα και θα Καταλάβετε

Έχει μεγαλώσει την οικογένειά του μέσα σε μόλις ένα χρόνο, έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Ο ποδοσφαιριστής, πόζαρε με την οικογένειά του για μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα. Η 22χρονη φίλη του Georgina Rodriguez, δημοσίευσε τη φωτογραφία και ο Cristiano μοιάζει χαρούμενος με την νέα του οικογένεια.

Η κοπέλα έγραψε για την εικόνα: «Δημιούργησα αγάπη μαζί σου και έφτιαξα ζωή μαζί σου».

Η νέα μαμά, κρατούσε την κόρη της, δύο μηνών, την Αλάνα Μαρτίνα, που γεννήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου. Ο Cristiano κρατούσε την έξι μηνών κόρη του Εύα Μαρία, που γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Τέλος, ο επτάχρονος γιος του Cristiano Cristiano Jr, η μητέρα του οποίου δεν είναι γνωστή, καθόταν με τον αδερφό της Εύα Mateo.

Ο Cristiano, αναφέρει ότι ενισχύει το κολοσσιαίο του εισόδημα μέσω σπόνσορα, κάθε φορά που δημοσιεύει μια φωτογραφία ή βίντεο στο Instagram. Εύχεται να αποκτήσει συνολικά 7 παιδιά.

Η Georgina και ο Cristiano ξεκίνησαν πέρυσι και επιβεβαίωσαν ότι καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί τον Ιούλιο.

Τα νέα ήρθαν λίγο μετά από την ανακοίνωση ότι ο φιλάθλος είχε καλωσορίσει τα δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

Λέγονται διάφορα, επειδή ο 32χρονος Ρονάλντο παραμένει άγαμος και δεν έχει αναγνωρίσει τη μητέρα των δίδυμων. Τον Ιούλιο αποκαλύφτηκε ότι τα δίδυμα είχαν γεννηθεί από παρένθετη μητέρα.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν στο νοσοκομείο Sharp Grossmont – ο Ματέο έφτασε πρώτος, στις 9.07π.μ. η αδελφή Εύα Μαρία ήρθε στον κόσμο ένα λεπτό αργότερα.

Η 22χρονη Georgia, είναι η μόνη βιολογική μητέρα των παιδιών του Cristiano, που είναι δημόσια γνωστή και με την οποία τώρα βρίσκεται σε σχέση.

Η 22χρονη σε μια συνέντευξή της είπε: «Το μωρό μας έχει φέρει σίγουρα πιο κοντά. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ».b

Είπε: «Τα παιδιά είναι η χαρά μας. Ξυπνάμε και το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να τα αγκαλιάσουμε και να τα φιλήσουμε».

Ο περήφανος μπαμπάς, παραδέχθηκε πρόσφατα ότι ο μεγαλύτερος γιος του θέλει έξι αδέλφια: «Θέλει περισσότερα αδέρφια. Θέλει επτά, τον μαγικό αριθμό, και νομίζω ότι είναι καλά».

Πηγή: superthema.eu

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta