Η φωτογραφία αυτής της νοσοκόμας που φροντίζει μια νέα μαμά μετά τον τοκετό, έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο

Πρόσφατα, η Jill Krause, συγγραφέας και μητέρας  τεσσάρων παιδιών, είδε την παρακάτω εικόνα (της Katie Lacer) και γέμισε με συναισθήματα ευγνωμοσύνης για την μητρότητα και τις νοσοκόμες που την καθοδήγησαν τις στιγμές που ήταν περισσότερο ευάλωτη. Αποτύπωσε τις σκέψεις της σε μία ανάρτηση στο Facebook που γρήγορα έγινε viral.

Έγραφε:

Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα πρόσωπα από τις νοσοκόμες που με ακολούθησαν στο μπάνιο αφού γέννησα κάθε φορά. Η στιγμή που ήμουν τόσο ευάλωτη, τόσο κουρασμένη και φοβισμένη. Η πρησμένη μου κοιλιά ξεφούσκωνε και η σεμνότητά μου είχε χαθεί. Μου φέρθηκαν με τόσο ευγένεια και αξιοπρέπεια.

Για μένα, αυτές οι στιγμές μου απέδειξαν πως έχω ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν, ακόμα και αν ήταν για τον λίγο χρόνο που ήθελα να πάω στην τουαλέτα. Αυτή η φωτογραφία από την φίλη μου με πήγε ακριβώς σε εκείνη την στιγμή.

Μέσα σε μία μέρα η ανάρτηση της κοινοποιήθηκε πάνω από 24,000 φορές.

Σύντομα οι μαμάδες του διαδικτύου άρχισαν να σχολιάζουν λέγοντας τις δικές τους απίστευτες ιστορίες ευγνωμοσύνης για τις νοσοκόμες που συνάντησαν.

“Όταν έσπρωχνα, δεν θα ξεχάσω ποτέ την θέα της μπλούζας της νοσοκόμας γεμάτη με τον ιδρώτα και τα δάκρυά μου.’ — Leigh Kathleen, Facebook.

“Κανείς δεν μιλάει για τις στιγμές που ακολουθούν, εκεί όπου η αξιοπρέπειά σου είναι χαμένη και συμβαίνουν πράγματα στο σώμα σου που ποτέ δεν φανταζόσουν πιθανά. Τις στιγμές που νιώθεις δέος και κατά κάποιο τρόπο θες να πεθάνεις. Οι νοσοκόμες ξέρουν και τις ευχαριστούμε.” —Mandy Morrison, Facebook

Σας ευχαριστούμε νοσοκόμες! Σας ευχαριστούμε!

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta