Η δίαιτα της πατάτας: Άνδρας καταφέρνει να χάσει 50 κιλά μέσα σε 1 χρόνο και αποκαλύπτει το μυστικό του

Δεν θα πιστέψετε πως έχασε ο Andrew Flinders Taylor 50 κιλά μέσα σε ένα χρόνο – Αποφάσισε το 2016 να τρώει για 12 μήνες αποκλειστικά και μόνο πατάτες.

Πόσα κιλά πατάτες έτρωγε καθημερινά

Ο Andrew είχε δηλώσει ότι θα έτρωγε καθημερινά 3 κιλά πατάτες, τόσο γλυκοπατάτες και τις συνήθεις πατάτες, για να λαμβάνει τον απαραίτητο σίδηρο και βιταμίνες και δε θα χρησιμοποιούσε καθόλου λάδι στο μαγείρεμα.

Το 99% των θερμίδων προερχόταν από τις πατάτες και το 1% προερχόταν από μυρωδικά και σος με χαμηλά λιπαρά.

Η προειδοποίηση των διατροφολόγων

Όταν ο Andrew ανακοίνωσε το σχέδιό του, οι διατροφολόγοι τον προειδοποίησαν ότι τρώγοντας αποκλειστικά πατάτες για ένα χρόνο, δε θα λάμβανε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά ιχνοστοιχεία που χρειαζόταν ο οργανισμός του.

«Πιθανόν θα έχει έλλειψη σιδήρου, που θα του προκαλέσει κόπωση και αναιμία και μη καταναλώνοντας αρκετό ασβέστιο θα έχει αντίκτυπο στην υγεία των οστών του. Επίσης θα έχει αντίκτυπο στη κοινωνική του ζωή, μιας και είναι πολύ περιοριστική δίαιτα. Μπορεί να πάθει διατροφική διαταραχή εντέλει.»

Το αποτέλεσμα 12 μήνες μετά

Ένα χρόνο μετά, ο Andrew όχι μόνο επιβίωσε από την αποκλειστική διατροφή του με πατάτες, αλλά έχασε 50 κιλά, κάνοντας μόνο ποδηλασία για 1 ώρα καθημερινά.

«Τρώγοντας μόνο πατάτες βελτίωσε τη ζωή μου σε πολλούς τρόπους που δεν φανταζόμουν.»

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta