Η Χριστίνα Μπόμπα έφτασε στον Αγιο Δομίνικο. Δείτε τις πρώτες “μαγικές” Φωτογραφίες με τον Σάκη στο Υπερπολιτελές Ξενοδοχείο τους (Φώτο)

Το Survivor βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη και Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής του δημοφιλούς reality επιβίωσης διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, καθώς έχει πολύωρα γυρίσματα, ενώ όταν έχει ρεπό επισκέπτετται το γυμναστήριο αλλά και τις μαγευτικές παραλίες της Καραϊβικής.

Ο Σάκης, μάλιστα, πήγε μόνος του ως την άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς τη Χριστίνα Μπόμπα, καθώς εκείνη είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που την κρατούσαν στην Αθήνα. Πρόσφατα όμως μας έδειξε η ίδια ότι επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο κι ότι ξεκίνησε το ταξίδι της… Τελικά έφτασε στην αγκαλιά του Σάκη και σήμερα μοιράστηκαν το ξύπνημά τους στα social media.

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια όμορφη φωτογραφία μαζί μας, με τα πόδια τους μπλεγμένα απολαμβάνοντας τη θέα από το ξενοδοχείο. Και η Χριστίνα μας έδειξε πού ξύπνησε και το υγιεινό πρωινό της ενώ πριν λίγο ανέβασε και μια φωτογραφία της από την παραλία.

Life is simple..all it takes is 2 extra legs to make you smile! ?? #2makesitbetter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Live in the sunshine! ????????????????? #caribbeanlife #sunshinegirl #palmtree #beachlife #traveller #travelgirl #dominicanrepublic #sunseasand #happyme ? @sakiswp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

πηγή: e-radio.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta