Γυναίκα Ταξιδεύει Για Ώρες Για Να Κάνει Έκπληξη Στον Σύντροφο Της Και Εκείνος Την Απατάει Με Άλλη (vid)

Γυναίκα Ταξιδεύει Για Ώρες Για Να Κάνει Έκπληξη Στον Σύντροφο Της Και Εκείνος Την Απατάει Με Άλλη

Έκανε ολόκληρο ταξίδι για κάνει έκπληξη στον σύντροφό της και εκείνος δεν της άνοιγε καθώς μέσα στο σπίτι είχε άλλη γυναίκα με την οποία την απατούσε – Έγινε Viral σε όλο το Tik Tok όταν αποκάλυψε όλο το δράμα που έζησε.

Η νεαρή Μαίρη Φαζ από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έγινε viral όταν αποκάλυψε πως ταξίδεψε μέχρι το σπίτι του φίλου της για να του κάνει έκπληξη και τον βρήκε να την κερατώνει με μια άλλη γυναίκα.

Στο βίντεο, φαίνεται η Μαίρη να στέκεται μπερδεμένη στον διάδρομο της εστίας έξω από το δωμάτιο του άπιστου φίλου της.

«Όταν έχεις πάει να επισκεφτείς τον φίλο σου που μένει σε άλλη πόλη και δεν σου ανοίγει επειδή είναι μέσα με άλλη γυναίκα» λέει η Μαίρη στο σχόλιο του βίντεο.

Το κλιπάκι πολύ γρήγορα έγινε viral, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 28 εκατ. views, και περισσότερα από 7.000 σχόλια που συμπαρίστανται στη νεαρή απατημένη κοπέλα.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι χρήστες που είχαν κι αυτοί σχέση εξ αποστάσεως και θέλησαν να μοιραστούν τις δικές τους ανάλογες εμπειρίες.

«Το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέβη και σε μένα, μόνο που ο συγκάτοικός του με άφησε να μπω στο δωμάτιο χωρίς να το ξέρει» σχολίασε μια άλλη γυναίκα.

«Έχω κάνει τόσα λάθη στο παρελθόν που θα υπέθετα ότι οι τύποι εκεί πίσω ήταν οι τσιλιαδόροι του και τους έστειλε μήνυμα να δούνε ποια ήταν στην πόρτα» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης με αντίστοιχο ένοχο παρελθόν.

«Ήθελα να τον επισκεφτώ στο πανεπιστήμιο και μου είπε να μην πάω γιατί ήμουν το κορίτσι του από το χωριό, που από μόνο του σημαίνει ότι με κεράτωνε» έγραψε μια άλλη κοπέλα.

Δείτε το βίντεο:

@maryfatz Couch guy ECU edition #couchguy #fyp ♬ still falling for you – audiobear

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta