Γυναίκα πληρώνεται 40.000$ για να βλέπει σειρές και ταινίες

Και ποιος δεν είναι εθισμένος στις ταινίες και στις σειρές; Όλοι έχουμε το συνήθειο να καθομάστε με τις ώρες μπροστά στην οθόνη και να βλέπουμε για ώρες.  Η Prime Video Australia ανακοίνωσε μια πανεθνική αναζήτηση για τον ΠΙΟ εθισμένο στο περιεχόμενο της πλατφόρμας ώστε να καλύψει έναν ολοκαίνουργιο ρόλο—αυτό του Prime Video Buff. Εκτός από την αμοιβή έως και 40.000 $ για την τρίμηνη εργασία, ο Prime Video Buff θα λάβει μια σειρά από πρόσθετα προνόμια.

 Prime Video Buff: Tι πρέπει να κάνει ο υποψήφιος

Ο υποψήφιος μπορεί να δουλεύει στο σπίτι του, σε όποιο σημείο και να βλέπει κυρίως αυστραλιανές και διεθνείς σειρές πριν βγουν στην πλατφόρμα. Οι Prime Video Buff θα πρέπει στην συνέχεια, να προσεγγίσουν κόσμο μέσω video, ώστε να μπορούν να πουν στους Αυστραλούς γιατί μια συγκεκριμένη εκπομπή ή ταινία πρέπει να είναι στη λίστα τους “Must Watch”.

Η αγγελία έλεγε τα εξής: “Ο υποψήφιος που θα πάρει τη θέση του Prime Video Buff δεν θα είναι κανονικό άτομο, γιατί αυτή δεν είναι μια κανονική δουλειά. Το Prime Video αναζητά σε όλη τη χώρα κάποιον που είναι πραγματικά εμμονικός με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, τίποτα λιγότερο. Ένα άτομο που μπορεί να αναφέρει κάθε ατάκα από μια κλασική rom-com, που αγαπά ένα θρίλερ δράσης όσο ένα καλτ κλασικό”.

 Prime Video Buff: Ο τυχερός που βρέθηκε είναι η Alex Bain

Και χθες ανακοινώθηκε η Alex Bain, η 36χρονη από το Κουίνσλαντ που θα αμείβεται με 40.000 δολάρια για τρεις μήνες παρακολούθησης περιεχομένου. Αυτές είναι εποχιακές δουλειές. Μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο TikTok, το Instagram και το YouTube, η Bain μοιράζεται την αγάπη της για την κριτική εκπομπών και ταινιών από την εποχή που εργαζόταν στην εξυπηρέτηση πελατών. Αφού είδε την αγγελία για τη θέση, η Bain παροτρύνθηκε από μια φίλη να υποβάλει αίτηση και πέρασε αμέτρητες ώρες για να επεξεργαστεί τα βίντεο της που έστειλε στην Prime Video Australia.

Ο Όσερ Γκάνσμπεργκ, που ήταν στην αρμόδια επιτροπή επιλογής, είπε ότι “έμειναν άφωνοι” από τον όγκο των υποψηφίων για τον ρόλο. “Η Alex τράβηξε αμέσως την προσοχή μας. Είναι δημιουργική και με αυτοπεποίθηση, απίστευτα χαρισματική και πάνω απ’ όλα, έχει εμμονή με την ψυχαγωγία. Παίζει να είναι το πιο έμπειρο άτομο επί του θέματος σε όλη την Αυστραλία. Οι μιμήσεις που κάνεις ήταν απλά μπόνους. Καταλάβαμε αμέσως ότι είχαμε βρει την κατάλληλη”, ανέφερε.

Related posts

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta

«Ράγıσαν» κı οι πέτρες: «Δεν τον ήθελα ήρωα, τον ήθελα απλώς κοντά μας» – Σπαpάζει η αδερφή του 40χρονου Επισμηναγού