Γκρέμισε τα τσιμέντα: 7χρονο Κρητικόπουλο ρίχνει βαριά ζεϊμπεκιά και τρίζουν τα πατώματα

Σήκωθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο στη πίστα και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα από όλο τον κόσμο.

Ο 7χρονος χορευτής ενθουσίασε τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Ποιος είναι ο 7χρονος χορευτής

Ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος και είναι 7 ετών! Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Κωνσταντίνος έφυγε από τα χέρια των δικών του και ανέβηκε στην πίστα που είχε στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, για τι άλλο; φυσικά για να χορέψει βαριά ζεϊμπεκιά

Το “έλεγε” η καρδιά του 7χρονου! Όχι λίγο καιρό πριν ο 7χρονος Κωνσταντίνος ήταν ένα παιδί αρκετά ντροπαλό… Μέχρι την ημέρα που οι γονείς του μικρού αποφάσισαν να τον γράψουν σε μια σχολή πολεμικών τεχνών.

Από εκείνη την ημέρα η ζωή του Κωνσταντίνου άλλαξε εντελώς, η ψυχολογία του βελτιώθηκε και μέρα με τη μέρα γινόταν ένα παιδί που δυνάμωνε και δεν ήταν πια ο ντροπαλός Κωνσταντίνος.

Μάλιστα Ο Κωνσταντίνος είναι κάτοχος χρυσού μετάλλιου στο πανελλήνιο kick boxing και πολλά άλλα μετάλλια από συμμετοχές αγώνων. Και εκτός από τους αγώνες πλέον έτριξαν τα πατώματα με τις χορευτικές του ικανότητες.

Το βίντεο από την παραμονή της πρωτοχρονιάς

Δείτε τις εικόνες του cretalive.gr… και το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον 7χρονο Κωνσταντίνο να καθηλώνει το κοινό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ανέβηκε στην πίστα που είχε στηθεί για να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Related posts

Κέρδισε 5 εκατομμύριο 24χρονος στο λόττο: Δε δίνει ούτε ευρώ στην οικογένειά του – «Θέλουν να τους πληρώσω τα χρέη»

Ευρωεκλογές 2024: «Λιώσαμε» με τον μικρούλη – 10 μηνών ο μικρότερος ψηφοφόρος

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα