Γιατροί Χαρακτηρίζουν Θαύμα Την Γέννηση Εξάδυμων -Πώς Είναι Σήμερα 14 Χρόνια Μετά!

Γιατροί Χαρακτηρίζουν Θαύμα Την Γέννηση Εξάδυμων – Δείτε Πώς Είναι Σήμερα 14 Χρόνια Μετά!

Γιατροί: Οι γονείς που προετοιμάζονται για ένα παιδί δεν ξέρουν τι να περιμένουν. Διαβάζουν όλα τα βιβλία σχετικά με τη γονική μέριμνα και τα νεογέννητα και αγοράσουν όλα τα απαραίτητα παιχνίδια και μπιχλιμπίδια για τα μωρά τους.

Εάν το ένα παιδί σας φαίνεται πολύ για να το φροντίσετε, φανταστείτε να έχετε έξι νεογέννητα την ίδια στιγμή; Η Erin Perry το 2003, έφερε στον κόσμο με ασφάλεια τρία αγόρια και τρία κορίτσια ταυτόχρονα: Madison, Zoe, Olivia, Josh, Simon και Ian.

Και είχαν και έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Parker. Τα νεογέννητα έγιναν πρωτοσέλιδο και τώρα, σε ηλικία 14 ετών, όλοι μεγάλωσαν και πάνε στο γυμνάσιο! Η οικογένεια έχει αλλάξει πολύ: η Erin και ο σύζυγός της είναι διαζευγμένοι και τα παιδιά είναι πλέον ανεξάρτητα.

Αλλά η διατήρηση της οικογένειας και του νοικοκυριού έχει ακόμα πολλές προκλήσεις. Αναπτύσσονται και δραστηριοποιούνται σε διάφορες δραστηριότητες στο σχολείο.

Όλα τα εξάδυμα συμφωνούν ότι είναι διασκεδαστικό να έχουμε πολλά αδέλφια και μια μεγάλη οικογένεια και υπάρχει πάντα κάποιος γύρω τους. Αλλά δεν υπάρχει σχεδόν καμία ιδιωτικότητα!

Στο παρακάτω κλιπ, μπορείτε να δείτε πώς κάθε ένα αυτά έχει δικό του ξεχωριστό ύφος και προσωπικότητα.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta