Γάμος ζάμπλουτου τσιγγάνου: Δείτε τι έγινε από 200 Ferrari, Lamborghini, Porsche, Mercedes και Humvees στο γάμο

Κανένας δεν περίμενε πως η πόλη Petrosani της Ρουμανίας θα ερχόταν στην κορυφή της επικαιρότητας για τον γάμο ενός ζάμπλουτου αλλά άγνωστου τσιγγάνου στον γάμο του οποίου βρέθηκαν πάνω από 5.000 άνθρωποι.

Οι 700 καλεσμένοι με τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους, αλλά και το πλήθος κόσμου που θέλησε να δει από κοντά το είδωλό του (το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό), μπλόκαραν τους δρόμους της πόλης ενώ το μποτιλιάρισμα από τα πανάκριβα αυτοκίνητα έφτασε σε εκατοντάδες μέτρα.

Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα

Περισσότερα από 200 υπερπολυτελή αυτοκίνητα, όπως Porsche, Ferrari, Mercedes, Lamborghini, BMW και Humvees, δημιούργησαν κυκλοφοριακό κομφούζιο υπό τους ήχους των διάσημων τσιγγάνων pop star τραγουδιστών Florin Salam και Nicolae Guta.

Η αντίδραση των κατοίκων της πόλης – Πότε έγινε ο γάμος

Οι κάτοικοι της Petrosani, στην Ρουμανία έμειναν «με το στόμα ανοιχτό», μην γνωρίζοντας γιατί συμβαίνει αυτό στην πόλη τους και ποιος είναι ο ζάμπλουτος τσιγγάνος γαμπρός, το όνομα του οποίου κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό.

Ο γάμος έγινε στις 3 Αυγούστου, ενώ τσιγγάνοι ύψωσαν και την σημαία του κράτους τους.

Όπως αναφέρει το ρουμάνικο σάιτ Gazeta de Dimineata, η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, αφού θα έπρεπε να κλείσει την πρόσβαση στην πόλη, πράγμα που δεν είχε αρμοδιότητα να πράξει.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta