Game of Thrones Spoiler: Το μεγάλο στοιχείο που δείχνει ποιος κορυφαίος χαρακτήρας θα πεθάνει

Οι fans του «Game of Thrones»γνωρίζουν ότι μπήκαμε στην αντίστροφη μέτρηση και ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2019 θα ξεκινήσει η όγδοη και τελευταία σεζόν, η πιο πολυαναμενόμενη ίσως σεζόν σειράς όλων των εποχών, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να ξαναβλέπουν όλες τις προηγούμενες περιόδους ψάχνοντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στο να καταλάβουν μέρος της εξέλιξής της πριν την προβολή της.

Στον τομέα αυτό πρωτοπορούν οι χρήστες της σελίδας Reddit καθώς οι αναλύσεις τους, που βασίζονται σε σκηνές της σειράς οι οποίες κρύβουν μυστικά, είναι πολλές φορές ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και πέφτουν μέσα, όσο απρόβλεπτη μπορεί να είναι η σειρά.

Κάτι τέτοιο έγινε αυτές τις μέρες από έναν χρήστη που παρακολουθούσε ξανά τη δεύτερη σεζόν και βάση των στοιχείων που μάζεψε από επαναλαμβανόμενα μοτίβα των προηγούμενων περιόδων έφτασε σε ένα τρομακτικό συμπέρασμα.  Ο Jon Snow θα ξαναπεθάνει.

Παρακολουθώντας ξανά τη δεύτερη σεζόν της επικής σειράς ένα μέλος παρατήρησε έναν διάλογο ο οποίος όπως συμβαίνει διαρκώς στο Game of Thrones μπορεί να είναι προφητικός για το μέλλον του Jon Snow.

Ο Εdd, o Grann και ο Sam έσκαβαν για να βρουν το Δρακόγυαλο και συζητούσαν για την τύχη του Jon. Ανέφεραν ότι θα είναι καλα και θα ζει γιατί είναι μεγάλος πολεμιστής. Στη συνέχεια του διαλόγου ο Εdd ανέφερε:

«Οι μεγάλοι πολεμιστές δεν γερνούν, ούτε οι σκατένιοι. Αυτοί που βρίσκονται στη μέση είναι αυτοί που τα καταφέρνουν.»

H φράση φυσικά και δεν είναι τυχαία. Ειδικά όταν αναφέρεται στο αν κάποιος θα επιζήσει ή όχι. Το μοτίβο τέτοιων φράσεων – προβλέψεων επαναλαμβάνεται από τους δημιουργούς. Ακόμα και στον πρώτο θάνατο του Jon υπήρχε η φράση του Sam «θα επιτρέψει. Πάντα επιστρέφει.»

Ο Jon Snow είναι πλέον ένας μεγάλος πολεμιστής. Θα έχει άραγε το τραγικό φινάλε που προέβλεψαν οι φίλοι του; Δε θα καταφέρει και αυτός, όπως και τόσοι άλλοι, να γεράσει; Λίγοι μήνες απέμειναν για να μάθουμε.

Πηγή

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta