Καλλιτέχνης μεταμορφώνει 13 ανθρώπους εξαφανίζοντας τις ατέλειες από τα πρόσωπά τους.

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να θέλουν και ταυτόχρονα να φοβούνται την αλλαγή. Αλλά με την πρόοδο της τεχνολογίας υπήρξε μια σπουδαία ευκαιρία να αλλάξουμε την εμφάνισή μας και να μην ανησυχούμε για τις συνέπειες. Με τη βοήθεια των εξειδικευμένων γραφιστών, μπορούμε να πειραματιστούμε με την εμφάνισή μας: να φτιάξουμε απίστευτα χτενίσματα ή ακόμα και να αλλάξουμε το χρώμα του δέρματος μας. Μερικές φορές όμως αλλάζοντας αυτές τις λεπτομέρειες και τις ατέλειες, χάνουμε εντέλει την ατομικότητά μας και εμφανίζεται ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Για χάρη ενός φωτογραφικού project, προσκαλέστηκαν 13 άτομα. Εκμυστηριεύτηκαν στους γραφίστες τις αλλαγές που θα επιθυμούσαν να αλλάξουν στην εμφάνισή τους και τους ζήτησαν να τις υλοποιήσουν. Σας παρουσιάζουμε τα επιθυμητά τους αποτελέσματα και σας προσκαλούμε να βρείτε τις διαφορές.

Πωλίνα: «Πάντα ήθελα να είχα πιο στενά ζυγωματικά, πιο γεμάτα χείλη και την απόχρωση του δέρματος πιο σκούρα. Και τα μαλλιά πιο πυκνά φυσικά. Πιστεύω θα ήμουν πολύ όμορφη έτσι!»

Αλέξανδρος: «Θα ήθελα ένα πιο ομοιόμορφο χρώμα δέρματος, και να μην έχω συνέχεια μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.»

Καμίλα: «Θα ήθελα πιο πλούσια μαλλιά, για να κρύψω το ψηλό μέτωπο. Επίσης, θα ήθελα πράσινα σμαραγδένια μάτια για να κάνουν αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά, πιο λεπτά ζυγωματικά και μάγουλα. »

Αντρέι: «Τον τελευταίο καιρό αναρωτιέμαι αν πρέπει να αφήσω τα γένια μου να μακρύνουν;»

Άννα: «Θέλω πράσινα μάτια, πλούσια χείλη, μύτη πιο λεπτή και ομοιόμορφο χρώμα δέρματος. Θα ήταν τέλειο αν απαλλασσόμουν από τις ρυτίδες στο λαιμό και στο πρόσωπο.»

Ρεγκίνα: «Θα είχα περιέργεια να δω πως θα άλλαζε το πρόσωπό μου αν είχα πιο γεμάτα χείλη, και το σχήμα του προσώπου γινόταν πιο οβάλ. Επίσης θα ήθελα πιο πυκνά μαλλιά, όπως θα ήθελε και κάθε κοπέλα!»

Αλέσια: «Τα μόνα που θα είχα περιέργεια να δω, είναι αν άλλαζα το οβάλ σχήμα του προσώπου και το χρώμα των μαλλιών.»

Ινακέντιι: «Δε μου αρέσει που πετάνε τα αυτιά μου, και θα ήθελα να το διορθώσω αυτό. Και μου φαίνεται το αριστερό μου μάτι ότι είναι μεγαλύτερο συγκριτικά με το δεξί. Ξέρω ότι δεν υπάρχουν τελείως συμμετρικά πρόσωπα, αλλά θα ήθελα αυτή η διαφορά να μην είναι τόσο αισθητή.»

Έλενα: «Πάντα ήθελα να μοιάσω στον πατέρα μου. Να έχω πιο οβάλ σχήμα προσώπου, πιο ανοιχτά μαλλιά και γαλάζια μάτια.»

Καρίνα: «Πάντα ήθελα ανοιχτόχρωμα μάτια και θα ήθελα ο γραφίστας να μου κάνει διορθώσεις στην επιδερμίδα μου.»

Άσκαρ: «Από τα παιδικά μου χρόνια διάβαζα ιστορίες με Βίκινγκς και πάντα πίστευα ότι η δύναμη τους κρύβεται στη γενειάδα τους, και ονειρευόμουν να αποκτήσω και εγώ.»

Φάνης: «Έχω περιέργεια να δω πως θα φαινόμουν αν δεν πετούσαν τα αυτιά μου και αποκτούσα πράσινα μάτια.»

Ντεϊνάρα: «Όταν με ρώτησαν: „Τι θα θέλατε να αλλάξετε πάνω σας“ — απάντησα: „Απολύτως τίποτα, αγαπώ τον εαυτό μου, όπως είναι! “ Αλλά μετά σκέφτηκα πως θα ήμουν αν είχα άλλο χρώμα ματιών. Πάντα ήθελα να δω πως θα ήμουν με πράσινα ή μπλε μάτια. Και πως θα ήταν τα μαλλιά μου αν ήταν ελαφρώς πιο ανοιχτά και το πρόσωπο πιο αδύνατο;»

Credit: adme.ru

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta