Ελληνική πατέντα: Η ελληνική πτυσσόμενη γόβα γίνεται ανάρπαστη

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε πως ένα φλατ παπούτσι μπορεί να μετατραπεί με μια κίνηση σε γόβα; Και όμως γίνεται και είμαστε σίγουροι πως χιλιάδες γυναίκες ήδη ενδιαφέρονται να αγοράσουν.

Η ιδέα των φοιτητών έγινε πράξη

Μια ομάδα φοιτητών από το Τμήμα Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου του Πανεπιστημίου Θράκης δημιούργησαν ένα γυναικείο παπούτσι που θα μπορεί να φοριέται από το πρωί έως το βράδυ.

Πως θα γίνει αυτό;

Αν και σε πειραματικό ακόμα στάδιο, οι Λουκάς Καρακικές, Αθηνά Τσιλιγκαρίδου και Καλλιόπη Τάτση σχεδίασαν ένα παπούτσι που από φλατ και άνετο μπορεί να μετατραπεί στην πιο κομψή, ψηλοτάκουνη γόβα.

Σε μια ομιλία του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Λουκάς Καρακικές, ένα από τα μέλη της ομάδας, δήλωσε ότι «το προϊόν, το οποίο έχει σκοπό να κάνει πιο άνετη και κομψή την ζωή της γυναίκας, είναι μια γόβα, η οποία, με έναν ειδικό μηχανισμό πτυσσόμενο, θα μετατρέπει το φλατ παπούτσι σε ψηλό και αντίστροφα. Κύρια επιδίωξή μας είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των καταναλωτών και να μπορούν -ανά πάσα ώρα και στιγμή- να κάνουν τις δουλειές τους χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν παπούτσια κατά την διάρκεια της μέρας».

Το επόμενο βήμα των φοιτητών

Αυτό το πρωτότυπο προϊόν δημιουργήθηκε στα πλαίσια του μαθήματός τους «επιχειρηματικότητα». Ύστερα, η ομάδα ίδρυσε την εταιρεία «SkyWalker ΑΕ» από όπου και κάνει επαφές με διάφορες εταιρίες κατασκευής υποδημάτων, προκειμένου να καταφέρει το προϊόν της να «διεισδύσει» στην αγορά.

Related posts

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta

«Ράγıσαν» κı οι πέτρες: «Δεν τον ήθελα ήρωα, τον ήθελα απλώς κοντά μας» – Σπαpάζει η αδερφή του 40χρονου Επισμηναγού