Έκαψαν ζωντανές μια μητέρα και τις κόρες της επειδή δεν γέννησε αγόρι – Φρίκη στην Ινδία

Μια γυναίκα 38 ετών και οι δυο κόρες της βρήκαν φριχτό θάνατο καθώς συγγενείς τους τις έκαψαν ζωντανές στο σπίτι τους στην Ινδία, στην επαρχία Kaimur το βράδυ της Τετάρτης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αιτία για την αποτρόπαιη πράξη ήταν η «αποτυχία» της γυναίκας να φέρει στην ζωή αγόρι μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες γάμου, σύμφωνα με την ινδική The Telegraph.

Τα θύματα της επίθεσης ήταν η Pushpa Devi και οι κόρες της, Nidhi Kumari και Priti Kumari, οχτώ και τεσσάρων ετών αντίστοιχα. Οι αρχές καταδεικνύουν ως φερόμενους δράστες τα πεθερικά της άτυχης γυναίκας.

Γείτονες προσπάθησαν να σώσουν την εγκλωβισμένη γυναίκα και τις κόρες της αλλά μάταια. Ο άνδρας της, Manoj Soni, 45 ετών και οι συγγενείς του τράπηκαν σε φυγή μετά το συμβάν.

Ο αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος της Κudra, Rajeev Ranjan, δήλωσε πως τα πεθερικά της Pushpa Devi δεν ήταν ικανοποιημένα μαζί της καθώς δεν είχε φέρει στη ζωή άρρενα διάδοχο.

Πιστεύεται πως είχαν καταφύγει ακόμα και σε μάγο ώστε να μπορέσει να συλλάβει αγόρι. Το βράδυ της Τετάρτης ξέσπασε διαμάχη για οικιακό ζήτημα, που οδήγησε στη δολοφονία.

Οι συγγενείς της Pushpa Devi’s υποβάλουν καταγγελία. Φωτ: Sanjay Choudhary

Σύμφωνα με την The Telegraph, τα σώματα της μητέρας και των κοριτσιών της, ανασύρθηκαν από το καμένο σπίτι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση.

«Κανένα μέλος της οικογένειας δεν βρέθηκε στο σπίτι όταν η αστυνομία παρέλαβε τα τρία πτώματα» δήλωσε ο Rajeev Ranjan στην καθημερινή ινδική εφημερίδα.

Η γυναίκα φέρεται να είχε παραπονεθεί στους γονείς της για τον τρόπο την κακομεταχείριση στο σπίτι των πεθερικών της, εκείνοι, όμως, προσπάθησαν να την πείσουν να εξακολουθεί να μένει μαζί τους.

Οι αρχές δήλωσαν πως οι συγγενείς της Pushpa υποστηρίζουν πως τα πεθερικά επιτέθηκαν στην Pushpa Devi πριν την πυρπόληση και υπέβαλαν καταγγελία.

[lifo.gr]

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta