Είναι να μη σου τύχει! Ραδιοφωνική εκπομπή βοήθησε ακροάτρια να επιβεβαιώσει πως το αγόρι της την απατά

Η Sharyn και ο Jayden του σταθμού The Edge στη Νέα Ζηλανδία αποκάλυψαν πως το αγόρι της ακροάτριας, τελικά όντως την απατούσε.
Στην επικαιρότητα έχει έρθει ξανά ένα video από τον Μάρτιο του 2021, όταν οι παραγωγοί μιας ραδιοφωνικής εκπομπής στη Νέα Ζηλανδία, επιβεβαίωσαν τους φόβους μιας ακροάτριας πως το αγόρι της, την απατάει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η υποψιασμένη κοπέλα επικοινώνησε με την εκπομπή και εξέφρασε τους φόβους της στην Sharyn και τον Jayden, υποψιαζόμενη μία συνεργάτιδα του συντρόφου της.

Τότε η πρώτη ανέλαβε δράση… Αφού είχε το τηλέφωνο του, επικοινώνησε μαζί του, παριστάνοντας μία φίλη που ήθελε να της κάνει ένα πάρτι έκπληξη.

Εκείνος φάνηκε να ενθουσιάζεται με την ιδέα, αποδεχόμενος την ιδέα να προσκαλέσει κάποια άτομα από το γραφείο. «Εσείς μπορείτε να πάτε για δείπνο κάπου κοντά και να την φέρεις γύρω στις 20:00», ενώ λίγο μετά συμπλήρωσε: «Εσείς είστε επίσημα μαζί, σαν ζευγάρι, έτσι δεν είναι; Άρα δεν θα είναι περίεργο που θα την βγάλεις έξω», με τον άνδρα να απαντά: «Νομίζω οτι μπορείς να το πεις έτσι».

Αυτό ήταν… Η Sharyn τότε αποκάλυψε τι είχε συμβεί: «Όταν της ζητήσεις να βγείτε, θα το βάλεις στο ημερολόγιό σου, αλλά και στο ημερολόγιο της κοπέλας σου; Αναρωτιέμαι αν της αρέσουν οι άλλες σχέσεις που έχεις».

Εκείνος μόλις άκουσε τα παραπάνω, αρχικά προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως μιλάει με το λάθος άτομο, πριν της κλείσει το τηλέφωνο στα… μούτρα.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta