Ξόδεψε 120.000$ για να Φτιάξει το Τέλειο Σώμα. Μόλις την Δείτε από τη Μέση και Κάτω, θα Σοκαριστείτε!

Θυμάστε τον χαρακτήρα της Τζέσικα Ράμπιτ από την ταινία του 1988 “Ποιος παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ;” Ένα μοντέλο έχει πάρει στα σοβαρά την εμφάνισή της και αφαίρεσε τα πλευρά της και για να μοιάζει με το διάσημο καρτούν. Αλλά πλέον, η υγεία της γυναίκας κινδυνεύει από την ακραία εγχείρηση που υποβλήθηκε. 

Η 25χρονη Pixee Fox έδωσε 120.000 δολάρια για να φτιάξει το “τέλειο” σώμα κλεψύδρας. Αυτό σημαίνει ότι αφαίρεσε 6 οστά από τα πλευρά της. Η περίμετρος της μέσης της έχει το ρεκόρ των 40 εκατοστών. Αλλά ο Θεός μας έδωσε τα πλευρά για κάποιο λόγο. Πλέον χρειάζεται να φοράει επί μονίμου βάσης έναν κορσέ, αν θέλει τα όργανά της να παραμείνουν στη θέση τους.

Κάποιες γυναίκες που δεν καταφέρνουν να πετύχουν την φιγούρα της κλεψύδρας, παρά τις λιπαναρροφήσεις, την δίαιτα και την γυμναστική, στο τέλος επεμβαίνουν με αφαίρεση των κάτω πλευρών τους.

Αυτού του είδους η επέμβαση είναι αρκετά κοινή, αλλά οι επιπτώσεις μπορεί να είναι τρομερές. Δεν μπορεί να αναιρεθεί μετά την αφαίρεση τους και μπορεί να έχει ως συνέπεια ανεπάρκεια οργάνων ή μόλυνση.

“Τα πλευρά δεν μεγαλώνουν ξανά,” δήλωσε ο διάσημος πλαστικός χειρούργος Δρ. Aaron Stone στο CBS News.

Η Fox όχι μόνο έχει αφαιρέσει τα πλευρά της, αλλά έχει κάνει ανόρθωση γλουτών, πλαστική στήθους και πολλαπλές επεμβάσεις στο πρόσωπο.

“Συστήνεται κάτι να πιέζει το σώμα για να μείνουν τα πάντα στη θέση τους μετά την εγχείριση,” δήλωσε το μοντέλο από την Σουηδία. “Αυτός ο κορσές φτιάχτηκε ειδικά για μένα για αυτό τον σκοπό.”

Αλλά η συνεχής εφαρμογή του κορσέ έχει και αυτό τα δικά του προβλήματα, δήλωσε ο γιατρός στην συνέντευξή του. “Αν ένα άτομο το φοράει 24 ώρες την ημέρα, τότε το συκώτι, τα νεφρά και όλα τα άλλα όργανα δεν θα βρίσκονται στην κανονική τους θέση.”

Πιστεύετε ότι η Pixee Fox φαίνεται ελκυστική; Αφήστε μας τα σχόλια σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: awm.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta