Δείτε την πρόσφατη φωτογραφία των δύο Μαχητών του #SurvivorGR Που Δεν Το Περιμέναμε – Είναι ζευγάρι;

Είναι σε σχέση;

Σε σκέψεις μας έχει βάλει η φωτογραφία των δύο παικτών του φετινού #SurvivorGR σε συνδυασμό με τα δημοσιεύματα της Espresso, οι συγκεκριμένοι παίκτες της ομάδας των Μαχητών, η Ζωή Ανδρονικίδου και ο Νίκος Θωμάς, έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Είναι μαζί;

Αφορμή για τις φήμες περί ειδυλλίου στάθηκε το ότι η Ζωή βρέθηκε προ ημερών στην Αθήνα και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φιλοξενήθηκε στο σπίτι του κινηματογραφιστή Νίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο Νίκος έπαιξε μουσική ως dj σε γνωστό στέκι του Πειραιά, η Ζωή ήταν μαζί του, ενώ την παρέα συμπλήρωσε και ο Λευτέρης Χαχαμίδης, σύντροφος της Μελίνας Μεταξά.

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής εθεάθησαν στο Πασαλιμάνι να παίρνουν το πρωινό τους σε γνωστή καφετέρια, ενώ πηγές μας μας ενημέρωσαν ότι επισκέφτηκαν μαζί και το κατάστημα στην Πειραιώς που διατηρεί η μητέρα του συμπαίκτη τους Ηλία Γκότση.

Δείτε τη φωτογραφία

“Έκανα τσακωτούς τον @thomasnikolaos και την @zoi_andronikidou να τρώνε κρυφά καρύδες στο λιμάνι, πρέπει να τους συλλάβω. ?1?2?3? Μα-χη-τες”, ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του Λευτέρη Χαχαμίδη.

Πηγή:mad.tv

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta