Δείτε ΤΙ κάνουν και ΠΩΣ είναι Σήμερα οι Πρωταγωνιστές από το “Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι”, 32 Χρόνια μετά το Τέλος της Σειράς!

Το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» ήταν μια από τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές που όλη η οικογένεια μπορούσε να απολαύσει παρέα. Έχουν περάσει 34 χρόνια από τότε που αποχαιρετίσαμε την οικογένεια Ingalls και τις περιπέτειες τους στο Walnut Grove, αλλά μοιάζει σα να ήταν μόλις χθες. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς μέχρι το 1983, έγινε διεθνής επιτυχία και οι επαναλήψεις της εξακολουθούν να προβάλλονται σε χώρες ανά τον κόσμο. Αλλά πως είναι τώρα οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούσαν στη θρυλική σειρά;

Ο αγαπημένος πατέρας, ο Charles Ingalls, τον υποδύθηκε ο Michael Landon, ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στην τηλεόραση.

Πριν από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» ο Landon έπαιξε τον Little Joe στην επιτυχημένη σειρά «Bonanza» για 14 χρόνια και από το 1985 ως το 1989 πρωταγωνίστησε στη σειρά “Highway to Heaven”. Τραγικά, μόλις δύο χρόνια μετά τη λήξη αυτής της σειράς, ο Landon πέθανε από καρκίνο του παγκρέατος σε ηλικία 54 ετών.

Μια από τις πιο διάσημες μητέρες της τηλεόρασης, η Caroline Ingalls, την οποία υποδύθηκε η Karen Grassle.

Η Grassle ήταν 32 ετών όταν ξεκίνησε η σειρά. Στη συνέχεια κατόρθωσε να πάρει μικρότερους ρόλους σε σειρές όπως “The Love Boat” και “Murder She Wrote”, αλλά επίσης επέστρεψε στο θέατρο, κάτι που αγαπούσε περισσότερο.

Ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας της διάσημης σειράς ήταν η Laura Ingalls, την οποία υποδύθηκε η ηθοποιός Melissa Gilbert.

Η Gilbert πήρε ένα αστέρι στη Λεωφόρος της Δόξας στο Χόλυγουντ όταν ήταν μόλις 21 χρονών, και έγινε η νεαρότερη ηθοποιός που έλαβε τέτοια τιμή. Στις μέρες μας κάνει guest εμφανίσεις στην τηλεόραση. Από το 2008 έως το 2010 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι», αυτή τη φορά στο ρόλο της μητέρας, της Caroline.

Η Gilbert έχει επίσης μερικά ταλαντούχα αδέλφια: η αδελφή του Sara είχε ρόλους στη σειρά «Roseanne» και «The Big Bang Theory» και ο αδελφός της Jonathan έπαιξε το ρόλο του καταζητούμενου Willie Oleson στο «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι».

Η μεγαλύτερη αδελφή της Laura, Mary Ingalls, την υποδύθηκε η ηθοποιός Melissa Sue Anderson.

Η Melissa είναι τώρα 54 ετών και η καριέρα της μετά το «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» έχει περιοριστεί σε μικρότερους ρόλους. Έχει νεανική εμφάνιση και εξακολουθούν να την αναγνωρίζουν ως το κορίτσι από το Walnut Grove.

Το μικρότερο παιδί στην οικογένεια Ingalls, η Carrie Ingalls, στην πραγματικότητα την υποδύθηκαν δύο ηθοποιοί ταυτόχρονα! Οι δίδυμες Lindsay και Sidney Greenbush μοιράστηκαν το ρόλο εναλλάξ μπροστά στην κάμερα.

Μετά «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» οι δίδυμες έκαναν μερικές τηλεοπτικές διαφημίσεις και στη συνέχεια έφυγαν από το χώρο της show business για να επικεντρωθούν στο σχολείο.

Στην τελευταία σεζόν της σειράς, η Shannen Doherty εντάχθηκε στο cast στο ρόλο της μικρής Jenny Wilder.

Η καριέρα του Doherty απογειώθηκε πραγματικά στη δεκαετία του ’90 όταν ανέλαβε το ρόλο της Brenda στο «Beverly Hills 90210» και αργότερα στη σειρά “Charmed”. Από τότε, η 45χρονη είχε μια πολυάσχολη καριέρα, την οποία δυστυχώς έπρεπε να θέσει σε αναμονή, καθώς κάνει θεραπεία για καρκίνο του μαστού.

Τον γκρινιάρη αλλά αξιαγάπητο κύριο Edwards, τον ενσάρκωνε ο ηθοποιός Victor French.

Ο French άφησε τη σειρά σε ένα σημείο για να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά “Carter Country”, αλλά τελικά επέστρεψε στο Walnut Grove.

Μετά το «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» συνέχισε να δουλεύει με τον Michael Landon στη σειρά “Highway to Heaven”. Λίγο μετά τη λήξη της σειράς το 1989, ο French πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα.

Δεν υπήρχαν πραγματικοί «κακοί» στο «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι», αλλά ο χαρακτήρας της Harriet Oleson ήταν το κάτι άλλο.

Η ηθοποιός Katherine MacGregor έκανε το χαρακτήρα θρυλικό. Ήταν το μοναδικό άτομο στο Walnut Grove που οι άνθρωποι αγαπούσαν να μισούν και η MacGregor έκανε μια εξαιρετική δουλειά για να δείξει και την συμπαθητική της πλευρά. Τώρα, 92 ετών, η ηθοποιός γύρισε την πλάτη της στη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης μετά τη λήξη της σειράς και επικεντρώθηκε στο θέατρο και τον ινδουισμό.

Ο σύζυγος του Harriet, ο Nels Oleson, δεν είχε έναν εύκολο γάμο.

Τον ρόλο του ενσάρκωνε ο Richard Bull και το «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» σηματοδότησε την κορυφή της καριέρας του. Πριν και μετά τη σειρά, μπορούσε να τον δει κανείς μόνο σε μικρούς ρόλους στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων μερικών επεισοδίων της σειράς “Highway to Heaven”. Ο Bull πέθανε το 2014 στην ηλικία των 89 ετών.

Η κόρη του Oleson, η Nellie, και όπως η μητέρα της είχε μια συνήθεια να εκνευρίζει τον κόσμο.

Η απεικόνιση του χαρακτήρα του Alison Arngrim ήταν τόσο πειστική που έλαβε πολλά βραβεία για την υποκριτική της – ακόμα και 30 χρόνια μετά τη σειρά! Στη δεκαετία του ’80, η Alison έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική, αλλά τώρα σε ηλικία 55 ετών κάνει ενεργές εκστρατείες για την πρόληψη του AIDS και κατά της παιδικής κακοποίησης. Και όταν δεν το κάνει, κάνει standup comedy.

Η οικογένεια Ingalls είχε πάντα χώρο για νέα μέλη. Ο δεύτερος υιοθετημένος γιος τους ήταν ο James.

Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε αυτό το ρόλο ήταν μόλις 12 ετών όταν έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση. Κανείς δεν θα μπορούσε να μαντέψει ότι χρόνια αργότερα ο Jason Bateman θα πρωταγωνιστούσε σε ταινίες όπως “Juno”, “Hancock” και “Kill The Boss”. Μια πρώτης τάξεως καριέρα στο Χόλιγουντ που ξεκίνησε από το Walnut Grove.

Credit: Hefty

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta