Δείτε με τι αεροπλάνα πετούν οι δικτάτορες της Αφρικής… Απίστευτες φωτογραφίες!

Ο Άγγλος φωτογράφος Nick Glace πέρασε περίπου 3 χρόνια στην προσπάθεια του να φωτογραφίσει το εσωτερικό των αεροσκαφών των Δικτατόρων της Αφρικής. Δυστυχώς ο ίδιος δεν ήθελε να αποκαλύψει τα ονόματα των ανθρώπων που τους ανήκουν αυτά τα υπερπολυτελή αεροπλάνα. Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τα αεροπλάνα ανήκουν στους ηγέτες της Σουαζιλάνδης, της Νιγηρίας, της Ζιμπάμπουε…

Ο Glaxe πέρασε περίπου 3 μήνες για να πάρει την άδεια να φωτογραφίσει το εσωτερικό τους. Βρήκε ένα πονηρό σχέδιο για να καταφέρει να πάρει μερικές φωτογραφίες. Είπε ότι ως αντάλλαγμα θα το πει στους ανταγωνιστές τους.

Δείτε τις φωτογραφίες :

Ενώ οι απλοί άνθρωποι των χωρών αυτών πεθαίνουν από την πείνα, τα αεροπλάνα των αρχηγών είναι κυριολεκτικά χρυσά. Αυτή ήταν η εξήγηση του βασιλιά της Σουαζιλάνδης Mvasi III το 2002: ” Έχω Luxury αεροπλάνο προκειμένου να βελτιωθεί το κύρος του κράτους και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.”

Ο Glace λέει ότι το φθηνότερο αεροπλάνο από εκείνους που φωτογράφισε ήταν αξίας περίπου $ 100 εκατομμύρια. Η πλειοψηφία τους εκτιμάτε του ποσού των 300-400 εκατομμύρια στο ίδιο νόμισμα. Οι τοίχοι αυτών των αεροπλάνων είναι διακοσμημένοι με πίνακες διάσημων καλλιτεχνών και το πάτωμα είναι με δέρματα άγριων ζώων …

Τα κύρια δρομολόγια των ιδιοκτητών αυτών των “ιπτάμενων μουσείων» ήταν οι ευρωπαϊκές χώρες: Γαλλία, Ελβετία, Αγγλία.

Παρά το γεγονός ότι αυτός ο τρόπος ζωής είναι αρκετά υπερβολικός πολλοί κυβερνήτες το θεωρούν κανόνα. Για παράδειγμα θα δούμε μερικά πλάνα του Προέδρου της Ζιμπάμπουε Ρόμπερτ Μουγκάμπε από το προσωπικό του αρχοντικό.

Πηγή: apisteuta.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta