Δείτε γιατί αυτή η έντονη συζήτηση γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης έγινε Viral!

Μια 33χρονη γυναίκα από το Michigan ξεκίνησε άθελα της ένα online Κίνημα, μετά από το γεγονός της οικογένειας του φίλου της που αστειεύτηκε όταν εκείνη είπε ότι θέλει να κάνει παιδιά.

Η Emily είπε ότι βρήκε τυχαία μία φωτογραφία ενός υπερηχογραφήματος στο Google και μετά την πόσταρε στην σελίδα της στο Facebook μαζί με ένα Post για το ότι δεν είναι δουλειά κανενός για το αν και το πότε μία γυναίκα θα ξεκινήσει να κάνει οικογένεια

Το post της Bingham, το οποίο έγραψε στις 10 Σεπτεμβρίου, έγινε viral με περισσότερο από 52.000 shares μέσα στις επόμενες μέρες.

Είπε: “O στόχος μου ήταν στο να προσπαθήσω να ξυπνήσω μερικούς ανθρώπους για να συνειδητοποιήσουν το πόσες διαφορετικές εμπειρίες μπορεί να έχουν οι άνθρωποι και να κάνουν πίσω για να αφήσουν τους άλλους να αποφασίσουν μόνοι τους αν θα κάνουν παιδιά ή όχι.

Έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή την θέση. Ήμουνα και εγώ εκείνη που πίεσε λίγο περισσότερο μία φίλη επειδή παντρεύτηκε και θεώρησα ότι το να κάνουν παιδί ήταν το ακριβώς επόμενο βήμα, ενώ ανακάλυψα ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν παιδιά, καθόλου.”

Η Bingham δεν είναι η μόνη γυναίκα που μιλάει ανοιχτά και ακούγεται για αυτό το θέμα αυτή την περίοδο.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα Chrissy Teigen και η Tyra Banks μοιράστηκαν τον αγώνα γονιμότητας τους και τη στενοχώρια που αισθάνονται κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να εισβάλει στην ιδιωτική τους ζωή.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta