Διάλεξε μια Πόρτα και δες ΤΙ Αποκαλύπτει για το Μέλλον σου!

Διαλέξτε μια πόρτα από την παραπάνω εικόνα:

Ποια σας τράβηξε; Ποια σας φάνηκε η καλύτερη; Η πόρτα που διαλέξατε μπορεί να δείξει πολλά για τα κίνητρα και το μέλλον σας.

Εάν διαλέξατε την πόρτα 1:

Ψάχνετε ένα μονοπάτι προς την ελευθερία. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο μόνοι σας και να φτιάχνετε το δικό σας μονοπάτι, ειδικά εάν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Είστε ανεξάρτητοι και δεν σας σας αρέσει η σύγκρουση. Επίσης, δεν σας αρέσει να βιάζεστε.

Εάν διαλέξατε την πόρτα 2:

Σας αρέσει καλύτερα να έχετε το προσωπικό σας μονοπάτι, παρά ένα εύκολο μονοπάτι. Σας αρέσει να ταξιδεύετε μόνος, να ζείτε μόνος, να σκέφτεστε μόνος και είστε μόνος. Είναι αρκετά μοναχικό το μονοπάτι σας. Πιθανώς είστε αυθεντικοί, δημιουργικοί, διορατικοί, με φιλοσοφικές ανησυχίες και εσωστρεφείς. Βλέπετε τον κόσμο με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο.

Εάν διαλέξατε την πόρτα 3:

Το μέλλον σας διαγράφεται λαμπρό! Είστε ένας άνθρωπος που λατρεύει να είναι κομμάτι του κόσμου και να μαζεύει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορεί. Η ζωή σας έχει να κάνει με το ταξίδι και όχι τον προορισμό. Η φύση σας κινεί την περιέργεια και θέλετε συνεχώς να μαθαίνεται νέα πράγματα για το μέρος που αποκαλείτε ‘σπίτι’. Είστε πολύ έξυπνοι και με πολύ ωραίο χιούμορ.

Εάν διαλέξατε την πόρτα 4:

Θέλετε ένα μονοπάτι που να σας ενθουσιάζει. Λατρεύετε το χάος και τις απρόβλεπτες καταστάσεις. Σας τραβάει το άγνωστο. Δεν σας απασχολούν οι κανόνες καθόλου. Είστε αυθόρμητοι και λατρεύετε τις δυνατές συγκινήσεις. Η αγαπημένη σας ασχολία είναι μια βόλτα στο λούνα παρκ.

Εάν διαλέξατε την πόρτα 5:

Σας αρέσει ένα ήρεμο μονοπάτι. Αναζητείτε την ηρεμία και νιώθετε γεμάτος και με τα λίγα. Σας αρέσει ένα καθαρό και ευθύ μονοπάτι. Μερικές φορές διαλέγετε την εύκολη επιλογή και δεν θέλετε να πάρετε κάτι που θα σας δυσκολέψει στην πορεία. Θεωρείστε προσγειωμένα άτομα.

Εάν διαλέξατε την πόρτα 6:

Σας αρέσει ένα πιο ήσυχο και ήρεμο μονοπάτι. Μπορείτε να περνάτε ώρες μόνος, χωρίς να νιώθετε μοναξιά. Θέλετε να αφομοιώσετε όλα όσα βλέπετε και να γίνεται κομμάτι του χώρου που βρίσκεστε. Αυτό που έχει περισσότερη σημασία για σας, είναι οι πραγματικές σας σχέσεις.

Credit: higherperspectives.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta